50 retete gata in 30 minute

3 iulie 2020Diva in Bucatarie

50 retete gata in 30 minute. 50 idei de retete pentru pranz sau cina in care va puteti aseza la masa in 30 minute din momentul in care incepeti sa gatiti.

50 idei de retete pentru pranz sau cina in care va puteti aseza la masa in 30 minute din momentul in care incepeti sa gatiti.

In aceasta colectie de retete „50 retete gata in 30 minute” va propun retete cu carne (pui, porc, peste, fructe de mare), retete cu legume, paste, salate aperitiv consistente sau supe/ciorbe.

Fie ca sunteti pe fuga si nu vreti sa aveti timp mult pentru gatit, fie ca sunt zilele toride de vara si vreti sa scapati rapid din bucatarie, am incercat sa aduc in aceasta colectie idei cu care sa puteti hrani familia si sa scapati rapid din bucatarie.

Sunt 50 retete rapide, potrivite pentru toate anotimpurile, cu ingrediente pe care le gasiti pe tot parcursul anului.

Daca ai nevoie de inspiratie, cand nu stii ce sa mai gatesti, aceasta postare iti va fi de ajutor. Am incercat sa adun retete pentru toate gusturile, cu timp scurt de pregatire, retete gustoase, pregatite usor si sanatos.

APASATI PE TITLUL FIECAREI RETETE SI VETI FI DISTRIBUITI LA RETETA!

RETETE DE MANCARE SI SALATE APERITIV

RONDELE DE SOMON CU GLAZURA SI OREZ BASMATI

CREVETI CU USTUROI

creveti-cu-usturoi

SNITEL DIN PIEPT DE PUI

CORDON BLEU DIN CARNE DE PORC

PULPE DE PUI LA TIGAIE CU SOS DE VIN

PUI INTREG LA CEAUN

PUI DULCE ACRISOR CU ANANAS

PUI CHINEZESC CU SOS DE LAMAIE

OREZ PRAJIT CU OUA SI LEGUME

MUSCHIULET DE PORC LA TIGAIE CU SOS DE AFINE SI VIN ROSU

PESTE PRAJIT IN MALAI

PASTRAV CU MIGDALE

pastrav-cu-migdale

PASTRAV CU SOS DE VERDEATA

pastrav-cu-sos-de-verdeata

SOMON CU SOS DIN MARINATA

somon-cu-sos-din-marinata

PEPERONATA – MANCARE ITALIANA DE ARDEI

ARDEI COPTI CU SMANTANA SI USTUROI

ARDEI COPTI UMPLUTI CU BRANZA FETA

MANCARE DE PRAZ CU MASLINE

PIURE DE SPANAC CU LAPTE SI USTUROI

FASOLE PASTAI CU MARAR SI USTUROI

MANCARE DE FASOLE PASTAI CU SUC DE ROSII

MANCARE DE VINETE CU ROSII SI USTUROI

BARUTE DIN DOVLECEI CU OREZ SI ROSII

DOVLECEI CU ROSII SI PARMEZAN

DOVLECEI LA TIGAIE CU PESMET

SALATA DE DOVLECEI CU IAURT SI USTUROI

DOVLECEI CU 3 BRANZETURI LA CUPTOR

dovlecei-cu-trei-branzeturi-la-cuptor

TOCANITA RAPIDA DE VARA

tocanita-rapida-cu-legume-de-vara

SALATA DE PUI CU MANGO SI AVOCADO

MANCARE ARDELENEASCA DE MAZARE CU SMANTANA

TORTILlA DE PATATAS 

STROGANOFF DE CIUPERCI

TOCANITA DE CIUPERCI CU PRAZ

QUINOA IN STIL MEXICAN

TAGLIATELLE CU FASOLE VERDE SI ROSII COAPTE

SPAGHETTI CU SOS MARINARA

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINI

SALATA DE PASTE IN STIL MEXICAN

PASTE CU TON SI ROSII

SALATA GRECEASCA DE PASTE CU IAURT

SALATA DE VARA CU TORTELlINI

PENNE 4 FORMAGGI

PENNE-4-FORMAGGI-gorgonzola-parmezan-emmentaler-mozzarella

RISOTTO CU CIUPERCI

risotto-cu-ciuperci

SALATA NICOISE

SALATA BULGAREASCA

SALATA DIN DOVLECEI CU ROSII

SALATA DE LEGUME SI BRANZA LA GRATAR

RETETE DE SUPE SI CIORBE

SUPA CREMA DE ROSII COAPTE

CIORBA DE SPANAC A LA GREC

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU BROCCOLI

supa-crema-dovlecei-broccoli

CIORBA DE CRAP CU MASLINE

ciorba-de-crap-cu-masline

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

17 răspunsuri

  1. Aceste retete sunt în majoritate specifice bucătăriei italiene care sunt mai costisitoare,mai dați și retete românești pt orice buzunar al romanului.

    1. Sigur nu ati vazut toata colectia. Aveti retete si retete romanesti si foarte ieftine: peste prajit in malai, ardei copti cu smantana si mamaliga, mancare de praz, piure de spanac, pastai de fasole cu marar si usturoi, mancare de pastai cu suc de rosii, dovlecei cu iaurt si usturoi, paste cu sos de rosii (reteta italiana dar foarte ieftina).

  2. La salata Nicoise trebuie ciuperci umplute cu sos de spanac.Sos spanac reteta.10 linguri faina,2 linguri ulei,usturoi.apa 3 cani,lapte 2 cani,o punga spanac inghetat.1 lingura sare.Se fierbe si cand se stinge focul se adauga smantana.Ciupercile se fierb in apa cu sare.Reci se umplu cu sosul de spanac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *