fbpx

RETETE RECENTE

PASTRAV CU MIGDALE

February 6, 2015 | CATEGORIA

pastrav-cu-migdale

INGREDIENTE:

4 buc. pastrav proaspat

sare

piper

mix condimente picante

150 g faina

2 oua

150 g fulgi de migdale

4 linguri ulei

20g unt

 

PREPARARE:

Pestele trebuie curatat si spalat foarte bine. Condimentam cu sare si piper, atat la interior cat si la exterior, adaugand putin mix de condimente picante la interior.

pastrav-cu-migdale-1

Tavalim pestele prin faina.

pastrav-cu-migdale-2

Il dam apoi prin ouale batute si la final prin fulgii de migdale.

pastrav-cu-migdale-3

Prajim pastravii cate 3 minute pe ambele parti, apoi ii scoatem din tava, ii scurgem de ulei si ii punem in cuptorul preancalzit la 200°C pentru 15 minute.

pastrav-cu-migdale-4

Simplu si bun!

Pofta buna!

Comentarii

  • Nu stiam de unde vine miros de peste sa mor eu de pofta…am aflat! Cand mai faci? Ca dau o fuga!

    • diva in bucatarie

      in fiecare saptamana! 🙂

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *