Despre Diva in Bucatarie

diva in bucatarie - retete culinare
Cristina Toth - Diva in Bucatarie

Pentru cei care nu ma cunosc, numele meu este Cristina Toth.
Postez de peste 13 ani retete pe acest site, iar in primii 5 ani am facut asta zilnic.
Am inceput acest lucru ca o distractie ce s-a transformat foarte rapid intr-un lucru serios.
Gatesc cu placere pentru familie si prieteni, am experimentat mult inainte, dar mai ales dupa ce am avut site-ul, aprofundand diverse tehnici culinare.
Pentru a fi sigura ca tot ceea ce experimentez si postez o fac urmand tehnici corecte am urmat un curs de cofetarie-patiserie, pe care l-am incheiat cu nota 10.
Desi profesia mea de inginer roboti industriali nu am lucrat nici macar o zi ca inginer. Locul meu de munca a fost timp de 15 ani in televiziune, iar acest lucru m-a ajutat sa comunic mai bine si mai usor cu cei care au inceput sa ma urmareasca atat pe site-ul Diva In Bucatarie, cat si in social media.
Sa impartasesc retete pe un site a inseamnat sa imi asum anumite responsbailitati, iar eu am incercat sa fac acest lucru cat mai serios.

Diva In Bucatarie este locul in care vei gasi retete simple sau complexe, traditionale si moderne, din bucataria romaneasca sau internationala, explicate pas cu pas si in imagini. Vei descoperi ca mancarea este o calatorie, iti da sansa sa fii creativ descoperind retete si arome noi.

Toate textele si imaginile apartin autorului Diva in Bucatarie. Copierea si distribuirea acestora, in lipsa acordului scris al detinatorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).