Retete de creme si paste aperitiv

29 decembrie 2020Diva in Bucatarie

Retete de creme si paste aperitiv. Retete de creme si paste aperitiv – idei de aperitive simple, rapide si usoare ce pot fi servite la o masa festiva, de sarbatori,  dar si la mic dejun sau pe post de gustare.

Retete de creme si paste aperitiv – idei de aperitive simple, rapide si usoare ce pot fi servite la o masa festiva, de sarbatori,  dar si la mic dejun sau pe post de gustare.

Orice masa de revelion sau sarbatori incepe cu aperitive ce starnesc apetitul. Retetele de creme si paste aperitiv pot fi servite in paharele sau boluri, dar pot fi baza multor aperitive gen rulade, choux-uri, oua umplute, vol au vent sau tartine.

Daca vreti sa va inspirati si sa pregatiti rulade aperitiv umplute cu diverse creme aperitiv apasati aici. Daca vreti sa vedeti colectia de retete cu oua umplute atunci apasati aici. 

La fel de cautate in aceasta perioada sunt si salatele aperitiv, iar colectia mea este maricica. O puteti citi daca apasati aici. 

Cu siguranta orice veti alege sa pregatiti dintre aceste retete de creme si paste aperitiv gustul va fi bun, insa este important sa le aranjati frumos, sa folositi decoruri  pentru a impresiona si prin prezentare. Caci, daca ochii vor fi incantati sigur aperitivele voastre vor fi atractia mesei si la final veti primi aprecieri pentru cele mai simple retete transformate in aperitive festive.

In colectia de retete de creme si paste aperitiv veti gasi retete de creme cu ton, avocado, pasta de peste, creme de branza, retete de hummus, icre, fava, si multe altele.

Acum va las sa descoperiti colectia de creme si paste aperitiv.

APASATI PE TITLUL RETETEI SI VETI FI DISTRIBUITI LA RETETA DORITA

PATE RUSTIC DIN FICATEI DE PUI

PASTA DE JUMARI

GUACAMOLE

TAPENADE CU TON – PASTA DE MASLINE CU TON

MOUSSE DE TON

PASTA DE PESTE

CREMA DE TON CU AVOCADO

SALATA DE ICRE – FARA PAINE SAU GRIS

CREMA DE BRANZA CU ARDEI COPT

CREMA DE BRANZA CU SFECLA ROSIE

PASTA DE BRANZA CU VERDETURI

LABNEH – CREMA DE IAURT

PASTA DE CONOPIDA CU CREMA DE BRANZA SI USTUROI

HUMMUS

HUMMUS CU SFECLA ROSIE

HUMMUS CU ARDEI COPTI

PASTA PICANTA DE ARDEI CU NUCI

BABA GHANOUJ

MOUTABAL

FAVA GRECEASCA

„ICRE” DE FASOLE

PASTA DE OU CU BRANZA

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *