Hummus cu sfecla rosie

14 mai 2017Diva in Bucatarie

Hummus cu sfecla rosie.

Hummus cu sfecla rosie gustos si colorat natural

Hummus cu sfecla rosie am pregatit impreuna cu colegii bloggeri la un worshop organizat de Panasonic in Polonia.

Probabil ca era nevoie de o astfel de experienta pentru a ajunge in locurile in care au trait stramosii mei.

Convingerea mea ca nimic nu este intamplator pe lumea asta, a fost demonstrata ca lucrurile chiar asa stau.

Un concurs si un drum in orasul in care desi imi doream sa ajung de mult timp, niciodata planurile nu se potriveau cu dorintele. Pana la experienta Panasonic. 🙂

Si, experienta Panasonic continua acum cu testarea unui robot  de bucatarie foarte prietenos, cu 5 functii preprogramate, foarte multe accesorii si alte functii, versatil, sigur si simplu de utilizat.

Hummus cu sfecla rosie , o reteta simpla, incredibil de gustoasa in ciuda faptului ca are o culoare neobisnuita, dar foarte placuta.

Reteta acestui hummus cu sfecla rosie o aveam in plan de mult timp, dar s-a nimerit ca si aceasta sa fie pregatita de echipa noastra in cadrul workshopului. Iata cat de frumos a fost prezentat si atunci:

Va las sa descoperiti reteta de hummus cu sfecla rosie si cat de usor o puteti pregati cu robotul Panasonic.

Ingrediente hummus cu sfecla rosie:

800 g naut fiert – 2 cutii naut conserva

1 lingurita sare

1 lingurita varfuita pasta tahini

sucul de la 1 lamaie mica

2 catei usturoi mari pisati

1 lingurita ulei masline

1 sfecla rosie coapta sau fiarta

Pentru decor:

ulei masline

seminte de rosie

patrunjel verde

Mod de preparare hummus cu sfecla rosie:

Scurgem boabele de naut, dar nu aruncam zeama. Indepartam cat mai mult coaja de pe boabele de naut.

Punem boabele in vasul robotului, adaugam 60 ml zeama din conserva, sare, ulei si lasam robotul sa paseze boabele pana obtinem o pasta fina.

Mai punem suc de lamiae, usturoiul pisat si continuam sa pasam.

Adaugam suc de lamiae, pasta tahini, usturoiul pisat si continuam sa pasam.

Nu este nevoie sa ridicam capacul, are orificiu prin care turnam toate acestea, dar eu am facut-o doar pentru poze.

La final punem si bucatile de sfecla rosie. Eu am fiert-o, dar poate fi gatita si la cuptor.

Daca aceasta a fost fiarta, atunci va mai lasa lichid. Dar, daca folosim sfecla coapta este posibil sa mai adaugam lichid din conserva pentru o constistenta potrivita- nici prea moale, nici prea tare.

Hummusul cu sfecla rosie este vibrant, colorat si gustos.

Trebuie sa il incerci si tu!

Ca sa mamanci hummus cu sfecla rosie iti recomand sa ai alaturi lipie libaneza si o mana de bitosoare de legume.

Daca vei avea o salata de patrunjel (tabouleh) si un sos de iaurt cremos, ca o branza (labneh), asteptarile tale vor fi implinite.

Eu sunt convinsa ca un astfel de robot ar bucura multe persoane ce isi doresc electrocasnice de calitate, asa ca retineti ideea daca aveti de gand sa achizitionati un astfel de produs.

Inchei cu o mica amintire 🙂

Ma gasesti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook o gasesti daca apesi aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *