Pasta de branza cu verdeturi
Pasta de branza cu verdeturi. Dam la rece pentru 20-30 minute, apoi putem servi decorand cu flori de cimbrisor sau cu fire marar.
Pasta (crema) de branza cu verdeturi este perfecta la micul dejun servita pe o felie de paine prajita, dar putem face si o multime de aperitive cu aceasta: rosii umplute, ardei grasi umpluti, vol au vent – in functie de imaginatie, gusturi si momentul ales.
INGREDIENTE:
200 g branza de vaci
100 g telemea
2 linguri smantana
1/2 legatura marar
cateva fire de cimbrisor proaspat
sare
piper
PREPARARE:
In robot amestecam branza, telemeaua si smantana. Punem la inceput 1 lingura smantana – in cazul in care consistenta ne permite mai adaugam inca una, astfel incat sa obtinem o pasta groasa in final. Potrivim de sare si piper, adaugam verdeturile tocate marunt, apoi amestecam pana se omogenizeaza.
Dam la rece pentru 20-30 minute, apoi putem servi decorand cu flori de cimbrisor sau cu fire marar.
Sa aveti pofta!
Super, una din preferatele mele, poate as renunta la cimbrisor, dar la celelalte nici vorba! Pup
Poliana mie imi place si cimbrisorul, in cantitati mici nu deranjeaza deloc!
Si pe paine prajita merge de minune!
Nu-i asa???
Foarte buna crema asta! Noua ne place tare mult, dar n-am facut niciodata.. Ne amageam cu cele din comert.. Deci neaparat trebuie sa fac!!
😉