Pasta de branza cu verdeturi

19 septembrie 2012Diva in Bucatarie

Pasta de branza cu verdeturi. Dam la rece pentru 20-30 minute, apoi putem servi decorand cu flori de cimbrisor sau cu fire marar.

Pasta (crema) de branza cu verdeturi este perfecta la micul dejun servita pe o felie de paine prajita, dar putem face si o multime de aperitive cu aceasta: rosii umplute, ardei grasi umpluti, vol au vent – in functie de imaginatie, gusturi si momentul ales.

INGREDIENTE:

200 g branza de vaci
100 g telemea
2 linguri smantana
1/2 legatura marar
cateva fire de cimbrisor proaspat
sare
piper

PREPARARE:

In robot amestecam branza, telemeaua si smantana. Punem la inceput 1 lingura smantana – in cazul in care consistenta ne permite mai adaugam inca una, astfel incat sa obtinem o pasta groasa in final. Potrivim de sare si piper, adaugam verdeturile tocate marunt, apoi amestecam pana se omogenizeaza.
Dam la rece pentru 20-30 minute, apoi putem servi decorand cu flori de cimbrisor sau cu fire marar.

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *