RETETE RECENTE

RETETE DIN BUCATARIA GERMANA

October 11, 2017 | CATEGORIA

Bucataria germana are mese consistente, ce includ adesea portii generoase de carne, cartofi si paine. Carnea de porc este cea mai consumata, dar gasim in meniuri si carne de vita, de pasare sau vanat (mistret si iepure in mod special). Carnatii au o adevarata traditie si am citit undeva ca au peste 1500 tipuri de carnati. Dulciurile sunt foarte populare: cu fructe, cheesecake, cu frisca sau unt, gogosi, clatite.

SUPA NEMTEASCA DE CARTOFI CU CARNATI

CIOLAN DE PORC IN BERE

VARZA ROSIE CALITA

SALATA BAVAREZA DE CARTOFI

COZONAC DE CARNE TIP PIZZA

GALUSTE DE PAINE SEMMELKNODEL

OBATZDA 

PRETZEL

TORT FORET NOIRE

KAISERSHMARRN – RETETA DE BAZA

PIREU DE MERE

DRESDNER STOLLEN

RULADA FORET NOIRE

 

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *