Retete din bucataria germana

11 octombrie 2017Diva in Bucatarie

Retete din bucataria germana. Bucataria germana are mese consistente, ce includ adesea portii generoase de carne, cartofi si paine.

Bucataria germana are mese consistente, ce includ adesea portii generoase de carne, cartofi si paine.

Carnea de porc este cea mai consumata, dar gasim in meniuri si carne de vita, de pasare sau vanat (mistret si iepure in mod special).

Carnatii au o adevarata traditie si am citit undeva ca au peste 1500 tipuri de carnati. Dulciurile sunt foarte populare: cu fructe, cheesecake, cu frisca sau unt, gogosi, clatite.

SUPA NEMTEASCA DE CARTOFI CU CARNATI

CIOLAN DE PORC IN BERE

VARZA ROSIE CALITA

SALATA BAVAREZA DE CARTOFI

COZONAC DE CARNETIP PIZZA

GALUSTE DE PAINE SEMMELKNODEL

OBATZDA 

TARTA CU BRANZETURI BAVAREZE

PRETZEL

TORT FORET NOIRE

KAISERSHMARRN – RETETA DE BAZA

PIREU DE MERE

DRESDNER STOLLEN

RULADA FORET NOIRE

 

 

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *