Vezi retete pe categorii
  • Dr.Oetker prajitureste si decoreaza alaturi de adolescentii din sos satele copiilor Romania

    Adolescenții și copiii aflaţi în grija organizaţiei SOS Satele Copiilor România au pregătit, in prag de sărbătoare, o mulţime de biscuiţi deliciosi şi frumos decoraţi. Dr.Oetker...

  • Cum pregatim vol au vent

    Cum pregatim vol au vent. Retetele de vol au vent pregatite pana acum au ca umplutura crema de branza, ciuperci si usturoi,  peste si ciuperci sau cu vinete si tabbouleh.

  • Dulceturi de la raureni

    Dulceturi de la raureni. Daca veti dori sa va inspirati puteti incerca mai multe deserturi cu gem si dulceata de aici.

  • Black friday la flanco – ora magica si oferte speciale

    Black friday la flanco – ora magica si oferte speciale. O bagheta magica va transforma pretul de  3299.9 lei in doar 1699.9 lei.

  • Black friday la Flanco – oferte si promotii speciale

    Black friday la flanco – oferte si promotii speciale. Pentru milioane de oameni din intreaga lume Black Friday inseamna cumparaturi la mega oferte, iar cumparatorii stiu sa profite de ofertele surpriza pe care le ofera magazinele.

  • Pastrarea corecta a cafelei

    Pastrarea corecta a cafelei. Placerea de a mirosi o cafea buna, gustul ei, m-au transformat in timp intr-o persoana ce iubeste cafeaua.

  • Marinada rapida pentru piept de porc

    Marinada rapida pentru piept de porc. Reteta aceasta ne ajuta sa pregatim rapid marinarea pieptului de porc cu ajutorul caserolelor de la Food Saver, folosind vidarea. Iata cum procedam:

  • Piept de pui marinat cu mustar la gratar

    Piept de pui marinat cu mustar la gratar. Piept de pui marinat cu mustar la gratar. Reteta piept de pui marinat cu mustar la gratar.

  • Cum utilizam food saver

    Cum utilizam food saver. Taiem punga cu ajutorul cutter-ului in functie de dimensiunile alimentelor ce vor fi vidate, avand grija sa ne pastram  o rezerva pentru etansarea pungii si in celalalt capat.

  • Food saver – un aparat practic si economic

    In timpul verii folosesc foarte rar mancarea din congelator, dar acum, cand toamna si-a reintrat in drepturi, am deschis destul de des congelatorul pentru a-l umple. Il ador pen...

  • Ghimbirul si proprietatile lui

    Ghimbirul si proprietatile lui. 2. Femeile insarcinate cu greturi matinale, persoanele care au rau de barca, avion sau masina pot incerca sa manance ghimbir confiat si se vor simti mult mai bine.

  • Cum pregatim sparanghelul

    Cum pregatim sparanghelul. Cum pregatiti sparanghelul? In cate moduri se poate gati sparanghelul? Cum se curata sparanghelul? 

  • 1001 social bar & cuisine

    1001 social bar & cuisine. Aici pot fi organizate atat petreceri private cat si alte genuri de evenimente, caci spatiul poate gazdui peste 200 persoane.

  • Crema custard

    Crema custard. Punem la fiert laptele cu un varf cutit de sare si semintele din pastaia de vanilie. In acest timp mixam zaharul cu galbenusurile si oul intreg intr-un castron mare.

  • Gateste cu paste baneasa si castigi premii

    Gateste cu paste baneasa si castigi premii. Pozele trebuie sa va apartina, sa nu fie copiate de pe alte bloguri sau site-uri culinare!

  • Cum sculptam un dovleac pentru halloween

    Cum sculptam un dovleac pentru halloween. Toamna aduce cu ea vremea racoroasa, frunzele ingalbenite sau inrosite, parfum de struguri, gutui si mere, dovleci si tartacutele pentru decorat casa.

  • Cum sa facem un piure de cartofi bun

    Cum sa facem un piure de cartofi bun. Toata lumea stie sa faca un pireu de cartofi, dar cateva mici detalii vor face diferenta intre un piure foarte bun si unul mai putin bun.