Panasonic croustina- prima masina automata de facut paine cu crusta crocanta

30 august 2018Diva in Bucatarie

Panasonic croustina- prima masina automata de facut paine cu crusta crocanta. Aceasta experienta este asigurata de noua masina de paine cu crusta crocanta marca Panasonic „Croustina”modelul ZP2000.

In zilele nostre, cand timpul este tot mai pretios, iar experientele mai diverse si mai multe, prepararea unei paini extraordinar de bune, de al carei gust se pot bucura atat familia, cat si prietenii, se poate transforma intr-o experienta unica.

Aceasta experienta este asigurata de noua masina de paine cu crusta crocanta marca Panasonic „Croustina”modelul ZP2000.

Croustina functioneaza ca un cuptor traditional al unui brutar. Coacerea unei paini in casa provoaca simturile cu aromele placate ce invadeaza locuinta. Gustul este apetisant si te face sa nu te opresti la o singura felie.

Incepand cu toamna anului 2018 (mai exact din octombrie), iubitorii de paine cu crusta crocanta isi pot satisface dorintele preparand o astfel de paine in propria bucatarie cu noua „Croustina”.

Cu o experienta de peste 30 de ani, Croustina inspira creativitatea culinara combinand trei inovatii esentiale pentru coacere. Astfel, oricine se poate lauda ca va avea in casa o paine ca la brutarie.

Orice masa in familie sau pentru evenimente importante va fi mai usor de pregatit. Croustina are 18 programe ce pot prepara printr-o simpla apasare de buton si aluat de pizza, prajituri, gem sau paine fara gluten.

Daca vreti o paine buna, fara aditivi, zahar si sare in exces, in care folositi doar ingrediente atent alese, dupa gust si preferinte, atunci Croustina va fi cea mai buna alegere.

Potrivit lui Dr. Morgaine Gaye, un specialist cu care compania Panasonic se consulta in ceea ce priveste viitorul alimentatiei, textura obtinuta cu ajutorul acestei masini de paine va fi exact cea dorita.

„Traim intr-o lume care devine din ce in ce mai virtuala, modernizata, plata, superficiala.

Cautam textura pentru mai multa diversitate si satisfactie; asadar, aceasta devine importanta, mai ales in cazul alimentelor, concentrandu-ne din ce in ce mai mult asupra senzatiei create si asupra gustului.”

Pentru crusta tare, specifica painii artizanale, obtinuta prin framantare manuala timp indelungat nu trebuie sa ne facem griji ca nu vom reusi.

Croustina face ca totul sa fie perfect, caci este un aparat de calitate superioara ce abia asteaptasa fie pus la treaba. Cu doi senzori unici de temperatura aceasta ajuta ca aluatul sa creasca uniform in timpul dospirii.

Un senzor este intern, iar al doilea masoara temperatura ambientala a camerei, asa ca indiferent de climatul in care va fi coapta painea rezultatele de coacere vor fi perfecte.

In cazul in care va intrebati daca se va potrivi designului bucatariei, atunci trebuie sa stiti ca se va potrivi la orice tip de bucatarie, caci va fi disponibila in negru elgant sau alb.

Va spun cu toata sinceritatea ca astept cu nerabdare sa apara pe piata si sa o testez.

Pana atunci va las cateva date despre masina de paine „Croustina”.

Modelul ZP2000 al masinii automate de facut paine Croustina de la Panasonic va fi disponibil din a doua jumatate a lunii octombrie.

Specificatii

Sursa de alimentare: 230 – 240 V 50 Hz

Consum de energie: 645 – 700 W

Capacitate:

Faina dura pentru paine: max. 500 g/min. 300 g

Drojdie uscata: max. 7,0 g/min. 2,1 g

Praf de copt: max. 13,0 g/min. ** g

Temporizator: Temporizator digital (pana la 13 ore)

Dimensiuni (H x L x l): Aprox. 27,3 x 40,4 x 33,9 cm

Masa: Aprox. 6,9 kg

Accesorii Cupa de masurat, lingura de masurat

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Aniversand, in 2018, 100 de ani la infiintarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati:

http://www.panasonic.com/ro

Despre dr. Morgane Gaye

Pentru mai multe informatii despre dr. Morgaine Gaye, va rugam sa vizitati www.morgainegaye.com/food-futurologist/.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *