Blender profesional g 21 perfect smoothie vitality

17 martie 2018Diva in Bucatarie

Blender profesional g 21 perfect smoothie vitality. Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality 1680 W, 32.000 rot/minut

La inceputul lunii martie am primit un Blender Profesional G 21 Perfect Smoothie Vitality de la magazinul online unadoua.ro ce comercializeaza echipamente electrocasnice profesionale.

A fost unul din cele mai apreciate martisoare, asa ca il voi pune in curand la treaba. Am de gand sa va aduc in 2018 o multime de retete pregatite cu ajutorul lui. Retete de smoothie, supe crema, sosuri, cocktailuri pentru vara, toate pregatite cu G21.

Mai jos va las descrierea aparatului, poate va conving cat de bun este si il veti achizitiona si voi. Eu l-am testat deja, este un adevarat prieten in bucatarie si sunt foarte incantata de performantele acestuia.

Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality 1680 W, 32.000 rot/minut

Blender profesional avansat

Specificații:

 • Putere: 1 680 W
 • RPM: 10 000 – 32 000
 • Opțiuni culori: roșu, alb, negru grafit, cappuccino, maro închis
 • Volum recipient: 2,5 l – 100% fara BPA
 • Un recipient mai mic de 0,9 l este disponibil separat
 • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
 • Material recipient: Copoliester Tritan
 • Întrerupător de siguranță împotriva supraîncălzirii
 • Dimensiuni: 23 x 23 x 57 cm
 • Greutate: 5 kg
 • Garanție 2+2 ani. 2 ani pentru tot blenderul + 2 ani pentru corpul blenderului fara recipient
 • Răcire motor îmbunătățită
 • Izolare fonică îmbunătățită

Blenderul puternic multifuncțional de înaltă calitate G21 Perfect Smoothie Vitality reprezintă ultima generație de blendere din cadrul liniei noastre populare Perfect Smoothie și reușește ușor să amestece orice tip de alimente și obține întotdeauna rezultate excelente. Suplimentar mixării, amestecării, tocării și tăierii, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality poate realiza și gustări din fructe pentru copii, cocktailuri, deserturi, înghețate, smoothie-uri, șerbeturi și paste. Datorită puterii enorme și a lamelor de înaltă calitate, Perfect Smoothie Vitality este perfect pentru dieta cu alimente proaspete.

Datorită lamelor de calitate și a motorului puternic, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality poate amesteca foarte fin toate tipurile de ingrediente. Acest model este dotat și cu un sistem îmbunătățit de răcire a lamelor și lagărelor, care rezultă într-o cantitate și mai mică de căldură generată. În comparație cu blenderul nostru din prima generație, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality este dotat și cu o izolație fonică îmbunătățită.

Blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality este echipat cu un recipient 100% fără BPA cu un volum de 2,5 litri, are este suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Modelul G21 Perfect Smoothie Vitality nu este numai un blender ideal pentru a fi utilizat acasă, dar datorită construcției sale și a materialelor de calitate, acesta poate fi utilizat și în scopuri comerciale, cum ar fi în cafenele și restaurante.

Pachetul mai include și un dispozitiv ergonomic de presare, care vă va ajuta să amestecați mai repede alimentele, și un capac practic cu deschidere prin partea superioară, care facilitează adăugarea de alimente și ingrediente în timpul amestecării.

Cocktailuri și mixare

Cu ajutorul modelului G21 Perfect Smoothie Vitality, cocktailurile din fructe și legume pot fi preparate în câteva secunde. Datorită sistemului său unic de amestecare, a lamelor de înaltă performanță și calitate care strivesc efectiv alimentele în bucăți mai mici, Perfect Smoothie poate păstra structura celulară a fructelor și legumelor amestecate, oferind astfel corpului uman mai mule vitamine și o absorbție mai rapidă a acestora.

În plus, blenderul poate amesteca alimente care conțin fibre tari, acest lucru nefiind în mod normal posibil cu blendere cu putere mai redusă. Un exemplu de astfel de alimente care conțin nutrienți și vitamine benefice și care sunt foarte dificil de amestecat cu blendere normale îl reprezintă cotoarele de morcovi, care, cu ajutorul modelului G21 Perfect Smoothie Vitality, pot fi transformate într-un suc cremos adecvat chiar și pentru copiii mici.

În comparație cu sucurile preparate cu storcătoare obișnuite, Perfect Smoothie Vitality vă va transforma fructele și legumele în sucuri cremoase, fine și spumoase pline de fibre valoroase.

Înghețate

Este foarte simplă prepararea înghețatei în casă cu ajutorul Perfect Smoothie Vitality. Lamele acestuia se mișcă atât de rapid încât ingredientele congelate nu vor avea suficient timp să se dezghețe, ci vor fi doar pasate fin și transformate într-o înghețată aerată. Întregul proces durează doar câteva secunde și blenderul Perfect Smoothie și ingrediente de bună calitate sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a servi o înghețată delicioasă în lunile toride de vară.

Cu ajutorul blenderului nostru, fructele la conservă pot fi transformate în siropuri de fructe delicioase care sunt perfecte pentru a fi folosite drept sosuri pentru înghețată, vafe sau clătite.

Gătit

Prepararea supelor calde pline de nutrienți sănătoși cu ajutorul blenderului Perfect Smoothie Vitality este foarte ușoară și durează numai câteva minute. Puteți transforma broccoli, fasolea   verde sau lintea într-o supă cremoasă și astfel evitați amestecarea incompletă prin folosirea unui blender cu mâner, stropirea mesei din bucătărie, transferarea ingredientelor dintr-o oală în alta și mormanele de vase murdare. Nu trebuie decât să introduceți toate ingredientele în blender și să porniți mixarea, adăugați toate condimentele dumneavoastră preferate pentru cel mai bun gust iar supa va fi gata și caldă după 5-6 minute.

Există multe alte moduri în care blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality poate fi utilizat, cum ar fi prepararea sosurilor, gustărilor, topping-urilor gustoase, smoothie-urilor sau tocarea cărnii și a nucilor.

Recipient de rezervă pentru G21 Perfect Smoothie Vitality– 2,5 L

Recipient de rezervă pentru modelele Perfect / Smart Smoothie Vitality.

Recipientul este 100% fără BPA cu un volum de 2,5 litri, fiind suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Specificații:

 • Volum: 2,5 L
 • Material recipient: Copoliester Tritan
 • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
 • Conținut ambalaj:
  • Recipient
  • Set nou de lame
  • Capac mare și mic

 Recipient de rezervă pentru G21 Perfect Smoothie Vitality – 0,9 L

Recipient de rezervă pentru modelele Perfect / Smart Smoothie Vitality.

Recipientul este 100% fără BPA cu un volum de 0,9 litri, fiind suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Specificații:

 • Volum: 0,9 L
 • Material recipient: Copoliester Tritan
 • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
 • Conținut ambalaj:
  • Recipient
  • Set nou de lame

Capac mare și mic

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *