Smoothie verde cu cantaloupe

2 mai 2018Diva in Bucatarie

Smoothie verde cu cantaloupe. Smoothie verde cu cantaloupe o idee gustoasa si sanatoasa pentru a incepe ziua. Este un smoothie hranitor, plin de vitamine si antioxidanti.

Smoothie verde cu cantaloupe o idee gustoasa si sanatoasa pentru a incepe ziua. Este un smoothie hranitor, plin de vitamine si antioxidanti.

Multi isi incep ziua cu un mic dejun satios, altii sunt mereu pe fuga si isi iau cafeaua plus ceva de rontait in masina, dar sunt si multe persoane care aleg variante sanatoase pentru a incepe ziua si a se incarca cu energie.

Eu recomand acest smoothie verde cu pepene tuturor. Se face cat ai clipi, il poti pune intr-un pahar inalt cu capac si il poti consuma pana ajungi la birou (desi eu cred ca intre doua semafoare va fi deja epuizat, atata de bun este).

Fiul meu a dorit la micul dejun un ou ochi, apoi a vazut acest smoothie si a dorit sa-l guste. Mi-a psus „mama, trebuia sa nu ma lasi sa mamanc oul, asta era perfect”.

Pai, cum sa nu ii placa? Am pus in el banana, pepene, avocado, baby spanac, apio iar la decor am folosit felii de banane, fulgi de porumb in ciocolata de la Solaris Plant si niste fulgi de cocos.

In bolul final, pregatit doar pentru mine am presarat si niste coacaze acrisoare, pentru mai multa vitamina C.

Acest smoothie nu are nevoie de indulcitori, banana si pepenele au suficient zahar, dar pentru cei obisnuiti cu retete dulci recomand doua linguri de miere de albine.

Poate fi folosit si sirop de orez sau sirop de artar. Un indulcitor preferat de mine este zaharul de cocos, dar acesta i-ar fi schimbat culoarea.

Acest smoothie aduce cu el si o mica doza de sanatate. Avocado ne ajuta sa ne mentinem silueta, are fibre, antioxidanti si vitamine.

Despre baby spanac nu va spun mai mult decat faptul ca este un foarte foarte bun detoxifiant si veti dori sa il folositi daca se poate zilnic in meniul vostru.

Poate vi se pare bizar faptul ca am adus in aceasta reteta apio. Fiul meu m-a intrebat daca am pus resturile din frigider.

Nu a fost asa, desi sunt sigura ca un smoothie bun iese si cu resturi de patrunjel, apio , morcov, frunze de salata transformand smoothie intr-o veritabila supa raw, racoritoare, pentru o zi torida de vara.

V-am tot povestit de blenderul pe care l-am primit in martie: G21 Perfect Smoothie Vitality, un blender profesional ce face parte din gama blenderelor vortex, de mare viteza.

Daca sunteti interesati sa il achizitionati si voi o puteti face accesand link-ul acesta . Veti vedea ca raportul pret-calitate este de departe foarte atractiv pentru cat de multe stie sa faca.

Acum va las sa vedeti cum am pregatit smoothie verde cu cantaloupe.

INGREDIENTE:

40 g baby spanac

1 tija apio

1/2 avocado

150 g pepene Cantaloupe

1 banana congelata

150 ml apa rece

3 cuburi gheata

Cum se face reteta de smoothie verde cu cantaloupe:

Spalam apio, il rupem in 2 sau 3 bucati, taiem avocado in jumatate pe lungime si curatam de coaja doar jumatatea ce va fi folosita, apoi curatam pepenele de seminte si cantarim.

Putem sa  punem „la ochi” tinand cont de faptul ca trebuie sa obtinem o consistenta mai groasa penntru un smoothie pus in bol/ castron.

Punem fructele si legumele in bol, adaugam apa rece, cuburile de gheata apoi lasam G21 sa isi faca treba.

Nu avem nevoie nici macar de 1 minut intreg pentru a obtine un smoothie cremos si gustos.

Il turnam in bol, apoi il decoram cu fructe, fulgi de porumb si fulgi de cocos.

Nu stiu ce ne putem dori mai bun si sanatos pentru a ne incepe ziua frumos si delicios… Asta va doresc si voua. 🙂

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *