Chef pentru o zi – bucate (re) mixate

15 iunie 2018Diva in Bucatarie

Chef pentru o zi – bucate (re) mixate. Selgros Romania revine cu unul din concursurile care au creat emotii printre cei pasionati de bunataturi, de data aceasta cu premii mai mari, mai multe si mai frumoase.

Selgros Romania revine cu unul din concursurile care au creat emotii printre cei pasionati de bunataturi, de data aceasta cu premii mai mari, mai multe si mai frumoase.

Selgros cauta pasiunea nu doar pe ecranele televizoarele, ci si printre voi.

Sunt bucuroasa ca fac parte din acest proiect, iar retetele mele si ale prietenilor bloggeri se regasesc pe pagina Selgros cauta pasiunea.

Cu totii am incercat in acest an sa aducem interpretari ale retetelor vechi sau ale celor traditionale din zonele in care traim sau am copilarit.

Concursul acesta va fi pe placul celor care adora sa gatesaca, caci primii 10 castigatori vor fi premiati si sarbatoriti cu un chef de zile mari la Brasov.

Alaturi de invitati speciali se vor bucura de atmosfera de sarbatoare, muzica si multe surprize.

Premiile sunt nu doar tentante, sunt multe si foarte folositoare:

  • 10 roboti de bucatarie Kitchen Aid Heavy Duty
  • 100 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 lei

Juriul (Laura Laurentiu – autoarea blogului culinar Retete ca la mama, Oana Igretiu – autoarea blogului culinar Savori Urbane si Cosmin Dragomir – jurnalist, antropolog culinar, fondator Gastroart.ro) va tine cont de corectitudinea retetei, utilizarea tehnicilor de preparare, creativitatea si originalitatea imaginilor, aspectul produsului finit.

Dar, sa va spun cum puteti intra in competitie:

  • gatiti o reteta veche din zona in care locuiti sau ati copilarit
  • realizati 3 poze ale preparatului (2 din etapele de prehatire si una cu produsul final), avand grija ca in fiecare poza sa se regaseasca un cartonas pe care scrie ” Chef pentru o zi 2018″. 
  • incarcati reteta si pozele pe site-ul concursului. Nu uitati sa mentionati zona de origine a retetei!

Puteti insrie reteta in perioada 15.06.2018-15.07.2018, urmand ca jurizarea sa se faca in perioada 16.07.2018-20.08.2018. Castigatorii vor fi anuntati in data de 21.08.2018.

Va doresc succes, inspiratie si spor la gatit!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *