Brasserie41, locatia cu un meniu atragator, semnat Chef Sorin Bontea!

14 iunie 2018Diva in Bucatarie

Brasserie41, locatia cu un meniu atragator, semnat Chef Sorin Bontea

Unul dintre cei mai cunoscuti si iscusiti bucatari romani, Chef Sorin Bontea, si-a pus amprenta intr-un mod inedit asupra meniului brasseriei.

Acesta iese in evidenta prin diversitatea de produse cu specific international, dar contine si cele mai indraznete interpretari ale stilului bistro-urban.

Majoritatea produselor sunt homemade, de la chiflele cu susan pentru burgerii clasici, fondue sau spicy si pana la delicioasele blaturi ale deserturilor, precum preferatele prajituri ale clientilor: kastalia sau vanilla burrata!

In plus, la aproape un an de la inaugurare, Brasserie 41 a lansat conceptul de Street Bar Parties!

Pe perioada verii, in fiecare zi de vineri si in weekenduri, pe ritmurile mixate live de un dj, Brasserie 41 le ofera clientilor un ambient relaxant pentru o iesire in oras, unde pot avea parte de o experienta culinara, cu un meniu semnat Chef Sorin Bontea!

Pe langa terasa din fata, zona in care se desfasoara “seara la trotuar”, cum le place reprezentantilor braseriei sa numeasca petrecerile Street Bar, locatia dispune in partea din spate si de o terasa intima, ce are o capacitate de 30 de persoane sitting.

Atat terasele, cat si intreaga locatie, au fost decorate in stil mediteranean, iar numitorul comun al elementelor de design este lemnul masiv de merbau, completat de elemente din marmura, lemn de fag sau stejar.

Mie mi-a placut tot ce am testat aici, asa ca voi reveni de-a lungul verii.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *