Mestesugari de gusturi

14 martie 2018Diva in Bucatarie

Mestesugari de gusturi. Aceasta abordare le-a garantat succesul, mezelurile lor fiind apreciate, iar afacerea crescand firesc, sanatos.

Marti, 6 martie, restaurantul Burger&Grill House, situat in Prelungirea Ghencea nr. 262, a gazduit o degustare de mezeluri crud-uscate si burgeri din carne de vita Black Angus, destinata reprezentantilor mass media.

Evenimentul a reunit bloggeri si jurnalisti din segmentul culinar si stil de viata si a avut drept scop prezentarea produselor carmangeriei „Mestesugari de gusturi”, in incinta restaurantului Burger&Grill House.

Ambele sunt o afacere de familie a sotilor Cristina si Ioan Smadu.

De la infiintare, din 2015, sotii Smadu si-au propus sa foloseasca materii prime si condimente naturale si sa respecte retetele traditionale din zona Fagarasului, pentru a obtine mezeluri gustoase, ca acasa, la Sambata, localitatea de bastina a lui Ioan.

Aceasta abordare le-a garantat succesul, mezelurile lor fiind apreciate, iar afacerea crescand firesc, sanatos.

Pe langa mezeluri, carmangeria situata in Prelungirea Ghencea, mai produce si burgeri din carne de vita Black Angus, destinati restaurantelor, dar si prepararii in restaurantul aflat alaturi de carmangerie.

Pastrand principiile dupa care este condusa carmangeria, meniul restaurantului contine preparate sanatoase, din carne, legume si condimente naturale, fara aditivi si inlocuitori.

Simplitatea retetelor pune in valoare calitatea si prospetimea ingredientelor.

Carnea prelucrata in carmangerie este de provenienta romaneasca, iar „aprovizionarea cu materii prime de calitate este o provocare continua”, cum a specificat directorul general Cristina Smadu.

Ioan Smadu, cel care se ocupa de partea de productie, are drept permanenta preocupare mentinerea echilibrului intre pret si calitatea produsului.

Acesta ne-a dezvaluit ca „simpla respectare a retetelor si a calitatii ingredientelor nu este suficienta, supravegherea procesului de productie fiind extrem de importanta pentru a obtine un produs de calitate, care sa se incadreze in pretul de vanzare propus”.

Gustul produselor, testate in magazinul sau restaurantul familiei Smadu, va pot convinge!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *