RETETE RECENTE

RETETE VOL AU VENT

noiembrie 30, 2015 | CATEGORIA

Colectia de retete Vol au Vent este propunerea mea pentru aperitive festive ce pot fi servite atat de Sarbatori, cat si la evenimentele importante din viata noastra.

Umplutura poate fi cu crema de branza, ciuperci, crema de avocado, vinete, pasta de peste, crema de sunca si orice alte creme tartinabile, legume sotate, dar exista si variante dulci.

Vol-au-vent fac parte din categoria retetelor clasice din patiseria frantuzeasca. Recunosc ca nu am stat niciodata sa pregatesc aluat de foietaj special pentru acestea.

In zilele noastre putem recurge la foietajul din comert, economisind astfel foarte mult timp si energie. Evident, daca nu as avea atat de multe lucruri de pregatit intr-o zi care are doar 24 de ore,  as face singura aluatul de foietaj.

VOL AU VENT CU CREMA DE BRANZA

vol-au-vent-cu-crema-de-branza

VOL AU VENT CU CREMA DE AVOCADO

VOL AU VENT CU VINETE SI TABOULEH

vol-au-vent-cu-salata-libaneza-vinete-si-tabouleh-0

VOL AU VENT CU CIUPERCI

vol-au-vent-cu-ciuperci

VOL AU VENT CU PESTE SI CIUPERCI

vol-au-vent-cu-vol-au-vent-cu-John-Dory-si-ciuperci-91

CUM PREGATIM VOL AU VENT

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *