Omleta cu ciuperci si cascaval

12 februarie 2011Diva in Bucatarie

Omleta cu ciuperci si cascaval
. Omleta cu ciuperci si cascaval. reteta Omleta cu ciuperci si cascaval. Omleta cu ciuperci si cascaval diva in bucatarie. omleta

Omleta cu ciuperci si cascaval

Cine a venit inventat omleta este un geniu absolut!

Gandeste-te pentru o secunda, tot ce trebuie sa faci este sa prajesti cateva oua, sa adaugi cateva ingrediente care iti plac (sunca, cascaval, legume) si, voila: ai un mic dejun!

Omleta cu ciuperci si cascaval este perfecta la micul dejun.

Nu mai pierde timpul si apuca-te de pregatit micul dejun!

Ingrediente:
(Pentru 1 portie)

3 oua
1 lingura smantana
1 felie cascaval
2 linguri ulei de masline
2 ciuperci champignon mici
sare
piper

Mod de preparare:

Ciupercile curatate foarte bine vor fi feliate.

In continuare le-am sotat in ulei incins.

Intre timp am batut ouale cu o lingura de smantana, sare, piper.

Apoi am adaugat o felie de cascaval taiata cubulete mici.

Daca pui o lingura de smantana acra in omleta aceasta va fi mai pufoasa.

Am pus ciupercile calite din tigaie peste oua si am amestecat.

In tigaie am topit o lingurita de unt. 

Am turnat inapoi tot amestecul de oua si am rumenit omleta pe ambele parti.

Se mananca imediat.

Pe cat de simplu, pe atat de bun.
Pofta buna!

Ma gasesti si pe YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *