Omleta cu ciuperci si cascaval
Omleta cu ciuperci si cascaval. Scoatem ciupercile calite din tigaie si le amestecam cu ouale. Turnam inapoi tot amestecul si rumenim omleta pe ambele parti.
Cine a venit inventat omleta este un geniu absolut! Gandeste-te pentru o secunda, tot ce trebuie sa faci este sa prajesti cateva oua, sa adaugi cateva ingrediente care iti plac (sunca, cascaval, legume) si, voila: ai un mic dejun!
INGREDIENTE:
(Pentru 1 portie)
3 oua
1 lingura smantana
1 felie cascaval
2 linguri ulei de masline
2 ciuperci champignon mici
sare
piper
PREPARARE:
Ciupercile spalate si curatate le taiem in lame. Le inabusim in ulei incins. Intre timp batem ouale cu o lingura de smantana, sare, piper, apoi adaugam 1 felie de cascaval taiata cubulete mici. Daca puneti putina smantana in omleta aceasta va fi mai pufoasa.
Scoatem ciupercile calite din tigaie si le amestecam cu ouale. Turnam inapoi tot amestecul si rumenim omleta pe ambele parti.
O servim fierbinte.
Pofta buna!
imi este dor de o omleta … cat de curand cred ca voi face una 😉
Este preferata noastra in weekend!