5 retete de supe la rece

9 iulie 2020Diva in Bucatarie

5 retete de supe la rece. 5 Retete de supe la rece – supe reci aromate si usoare de vara – supe fara gatire – 5 retete de supa sanatoase si gustoase fara fierbere

5 Retete de supe la rece – supe reci aromate si usoare de vara – supe fara gatire – 5 retete de supa sanatoase si gustoase fara fierbere

Nu trebuie sa stai sa fierbi legume si carne pentru a pregati supe in zilele toride de vara. Poti pregati supe la rece – supa ce nu necesita sa aprinzi focul aragazului.

Sunt in genereal retete vegetariene, retete sanatoase si hranitoare, pline de vitamine si minerale, dar puteti adauga ca toppinguri oua fierte sau sunca daca le doriti mai consistente.

Pentru aceste retete de supe la rece, fara fierbere, aveti nevoie de un blender, un mixer sau un robot de bucatarie. Oricare dintre acestea o sa va ajute sa le pregatiti.

Cei care obisnuiesc sa manance la pranz o supa nu trebuie sa renunte la acest obicei doar pentru ca este foarte cald afara.

Retetele de supa reci sunt un fel de supe crema speciale, rapide si simple.

Daca vreti sa vedeti cum se fac cele mai gustoase retete de supa pregatita fara fierbere, la rece, APASATI PE TITLUL RETETEI DORITE SI VETI FI DIRECTIONATI LA RETETA DORITA!

GAZPACHO – SUPE RECE DE ROSII 

OKROSHKA – SUPA RECE RUSEASCA

SUPA RECE DE AVOCADO CU CASTRAVETE SI MENTA

SUPA CREMA RECE DE DOVLECEI CU MENTA

TARATOR – SUPA RECE DE CASTRAVETI CU IAURT

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *