INGREDIENTE:
350 ml iaurt gros
100 ml apa plata
4 castraveciori mici-medii
2 catei de usturoi
2 linguri miez de nuca
1/4 legatura marar
2 linguri de ulei de măsline
PREPARARE:
Intr-un castron amestecam iaurtul cu apa. Tocam nucile si le punem peste iaurt, apoi amestecam bine. Usturoiul il pisam si il adaugam in aceeasi compozitie de iaurt. Asezonam cu sare si putin piper, adaugam uleiul si omogenizam. Luam castravetii si ii spalam, apoi ii curatam de coaja si ii taiem cubulete mici.
Punem castravetii peste compozitia de iaurt, amestecam si dam la rece pentru 30 minute (sau pana in momentul servirii).
Servim supa bulgareasca de castraveti cu iaurt adaugand in functie de gusturi nuca, oua fierte, castraveti sau marar.
Sa aveti pofta!
SENZATIONALA! Supa ideala pentru zile toride!
😉
Vaii si eu vreau !! Este delicioasa , imi fac si eu neaparat!
🙂 Se face super rapid!
N-am mancat niciodata.. dar as incerca de la tine!
Cu drag!
Cate portii sunt aici?
2