Bradut din crema de branza cu somon
Bradut din crema de branza
. Bradut din crema de branza. Bradut din crema de branza cu somon. reteta bradut din crema de branza. Bradut din crema de branza di

Bradut din crema de branza cu somon, imbracat in verdeata si decorat cu „globulete”colorate din ardei grasi se pregateste rapid, usor si poate deveni piesa de rezistenta pe masa de sarbatori.
Printre aperitivele grele putem face loc si unui astfel de bradut din crema de branza cu somon.
Aperitivele cu branza sunt la mare cautare de sarbatori. Pot fi o solutie bune pentru cei care nu consuma multe aperitive tradionale din carne de porc.
Fiul meu ar prefera un astfel de bradut din crema de branza cu somon in locul unei bucati de slanina fiarta sau kaizer de casa.
La fel de dragute si interesante sunt si globuletele de Craciun, aperitive cu branza modelate si decorate foarte frumos.
Am pregatit mai jos un film special, in care toata lumea se va putea convinge ca acest bradut din crema de branza cu somon afumat merita toata atentia.
In plus, daca ii punem pe copii sa pune decorurile din bucatele de ardei in brad, am putea avea parte si de putina distractie.
Este unul din aperitivele cele mai usor de pregatit, caci este un aperitiv fara coacere.
In bradutyul meu de branza am pus trei feluri de branzeturi. Crema de branza are rolul de a lipi mozzarella si emmetallerul rase.
Somonul, mararul si ceapa verde aduc un plus de gust. Iar verdeata este un decor perfect.
Il putem inconjura de biscuiti sarati pe un platou, felii de ardei sau felii prajite de bagheta.
Daca va plac aperitivele cu branza gasiti pe blog mai multe sugestii: rulade, amuse bouche, dobos, tarte si multe altele.
Ma bucur pentru fiecare reteta adaugata ce va mari aceasta colectie.
Va invit sa pregatiti aceast bradut din trei feluri de branzeturi, in care am adaugat si somon pentru mai multa savoare.
Iata lista de ingrediente si modul de preparare pentru bradut din crema de branza cu somon afumat.Â
INGREDIENTE:
400 g crema de branza
100 g mozzarella rasa
100 g emmentaler ras
2 buc. ceapa verde
100 g somon afumat
1/2 legatura marar
piper
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
sare
1/2 ardei gras portocaliu
1 legatura patrunjel
PREPARARE:
Tocam somonul afumat marunt, apoi ceapa verde, mararul si patrunjelul. Intr-un castron amestecam crema de branza cu mozzarella si emmentaler, adaugam somonul afumat, ceapa verde, marar, sare si piper si omogenizam compozitia.
Punem crema de branza in folie alimentara, o modelam in forma de bradut, apoi o punem in frigider in jur de 30-45 minute. Dupa acest interval scoatem bradutul din crema de branza, il imbracam in patrunjelul tocat si il decoram cu cuburi si stelute dincele feluri de ardei gras.
Il putem manca in urmatoarele 6 -8 ore (timp in care va sta la frigider), altfel patrunjelul isi va schimba aspectul proaspat.
Iata cat de usor se poate pregati:
Pofta buna si sarbatori fericite!
Ma gasiti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.
Wow, interesanta reteta! De Sf Stefan, de onomastica sotului,am sa pregatesc sigur acest bradut minunat, aspectuos si desigur gustos!Sarbatori fericite si multumesc pentru idee!
Multumesc!!
arat absolut fenomenal