Pui in sos cremos cu ciuperci si spanac este o reteta pregatita la modul cel mai sanatos posibil, intr-un vas Zepter Grill cu diametrul de 28 cm, ajutandu-ne si de un capac cu buton de termocontrol. Am ales acest vas si am imbratisat modul sanatos de pregatire, pentru ca este bine ca in meniul familiei mele sa adaug retete sanatoase. Sistemul de gatire propus de Zepter (fara apa, fara ulei si fara sare) este cu adevarat revolutionar si, cu toata sinceritatea, pot spune ca am pregatit una din cele bune retete de pui, intr-un timp extraordinar de rapid.
1 buc. mare piept de pui – taiat in jumatate
2 cepe medii
350 g ciuperci champignon
1 rosie mare
100 g baby spinach
1/2 lingurita piper
1 lingurita busuioc uscat
300 ml smantana pentru gatit
60 g parmezan ras fin + parmezan pentru servit
PREPARARE:
Pentru a pastra gustul si valoarea nutritiva a bucatilor de carne, ciupercilor si spanacului, vom pregati puiul in sos cremos cu ciuperci si spanac fara sa folosim deloc ulei, apa si sare. Da, acest lucru este posibil si poate fi chiar foarte gustos!
Iata reteta prezentata in format video:
Pentru o mai buna explicare a modului de gatire va explic punctual ce avem de facut:
Sper ca reteta aceasta o sa va convinga cat de usor si de sanatos putem pregati mancare pentru familia noastra. Si, asa cum se poate observa, mancarea este pregatita in timp record – aviz pentru mamele ce stau mult la birou 😉
Foarte interesanta reteta si desigur foarte gustoasa!Felicitari!Am sa incerc s-o pregatesc,sunt sigura ca cei dragi vor fi incantati!