Grohe – baterii-lux.ro va invita la marea (pre)gateala de craciun

17 decembrie 2016Diva in Bucatarie

Grohe – baterii-lux.ro va invita la marea (pre)gateala de craciun. Bateriile moderne de bucătărie fac ca păstrarea igienei în bucătărie să fie floare la ureche

Bateriile moderne de bucătărie fac ca păstrarea igienei în bucătărie să fie floare la ureche

1-grohe-christimas-1 

Pregătirea fursecurilor de Crăciun este una dintre cele mai vesele și delicioase activități ale sezonului dinaintea sărbătorilor, dar tinde să fie și una dintre cele mai dezordonate perioade în bucătărie. Și asta se întâmplă deoarece chiar și aceia dintre noi care folosesc în decursul anului bucătăria numai pentru a încălzi o felie de pizza sau să prăjească din când în când un ou, nu rezistăm tentației de a ne face singuri fursecurile în sezonul cadourilor. O oră de separat ouă, cântărit cantitățile exacte de unt și frământat aluatul face bucătăria să arate ca o zonă de război, iar în final ajungem să avem tot felul de ingrediente lipite de palme și de degete. Și totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să renunțăm la acest eveniment anual îndrăgit pentru pregătirea fursecurilor, doar de dragul curățeniei și igienei. Din fericire, tehnologia actuală ne pune la dispoziție ajutoare de nădejde, care nu ne lasă niciodată baltă în momentele când avem cea mai mare nevoie. Aceste ajutoare neprețuite vin sub forma bateriilor atrăgătoare GROHE, care încorporează tehnologia inovatoare EasyTouch.

 1-grohe-christimas-4

Atunci când vine vorba despre pregătirea, gătirea și coacerea preparatelor, principala prioritate este preluată de igienă, iar bateria de bucătărie joacă un rol esențial în asigurarea acesteia. Experiența anuală a coptului prăjiturilor de Crăciun ar fi de neconceput fără o sursă constantă de apă curată, doar pentru a ne menține mâinile curate, fără a le lăsa să se lipească tot timpul de borcanele de zahăr sau făină. Cu toate acestea, cu cât acționați mai mult bateria de bucătărie cu degetele lipicioase, cu atât corpul acesteia va fi acoperit de ingrediente pentru copt și aluat lipicios. De aceea, GROHE a dezvoltat o tehnologie inteligentă, acționată pe baza unui senzor, denumită EasyTouch, care previne exact acest lucru. Tot ce trebuie să faceți pentru a porni apa este să atingeți bateria cu dosul palmei, cotul sau antebrațul. Bateria încorporează o tehnologie specială, care detectează orice contact cu pielea. Ca rezultat, aceasta rămâne curată și necontaminată.

 

Coptul fursecurilor este foarte distractiv și pentru copii și niciodată nu trebuie rugați de două ori ca să se alăture distracției. Cât ai clipi din ochi, degețelele și fețele lor vor avea nevoie să fie curățate. Acționarea bateriei de înaltă tehnologie este joacă de copil în cel mai strict sens al cuvântului. Cel mai important, totuși, este faptul că aceasta este complet sigură, deoarece va livra numai apă rece atunci când este acționată prin interfața cu senzori, prevenind astfel orice risc de opărire. Atunci când mâinile dumneavoastră nu sunt acoperite cu aluat, vopsea, pământ de grădină sau lubrifianți pentru bicicletă, puteți bineînțeles să controlați debitul și temperatura apei folosind și mânerul convențional.

 1-grohe-christimas-2

Această tehnologie avansată este încorporată în două dintre cele mai populare linii de baterii de bucătărie GROHE. Prima dintre acestea este colecția modernă și minimalistă GROHE Minta Touch, cu pipă în formă de C și cap cu duș extractibil sau cu pipă în formă de L și aerator extractibil. Alternativa este Zedra Touch, cu finisaj lucios cromat sau oțel periat mat, cu cap de duș multifuncțional, care poate fi detașat, pentru a obține o flexibilitate maximă. Modelele GROHE au un design și un stil potrivit pentru orice bucătărie și funcționalități care să corespundă oricărei cerințe.

 1-grohe-christimas-3

Așadar, să înceapă bucătăreala de Crăciun, unde GROHE Minta Touch și Zedra Touch sunt gata să intre în acțiune în orice moment, fiindcă asigurarea curățeniei și igienei în bucătărie n-a fost niciodată mai ușoară.

Gama completa de baterii bucatariesi baie Grohe poate fi gasita pe BATERII-LUX.ro-magazin sanitare de lux.

grohe-logo

 

1-grohe-christimas-5

 

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *