Chec marmorat cu ciocolata neagra si alba

1 martie 2015Diva in Bucatarie

Chec marmorat cu ciocolata neagra si alba. Preinalzim cuptorul la 180 ° C. Mixam 4 galbenusuri cu zahar pana devin o spuma, apoi adaugam 1 ou intreg.

Ciocolata este ingredientul meu preferat pentru deserturi. De data aceasta am ales o reteta simpla si rapida pentru un chec marmorat cu ciocolata neagra si ciocolata alba. Pur si simplu delicios!

INGREDIENTE:

(tava 11*20-24 cm)

5 oua

120g de zahar

120 gunt

1 lingura iaurt

170 gfaina

100gciocolata neagra

100 g ciocolata alba

4 linguri lapte

1 plic zahar vanilat

1 plic praf de copt

PREPARARE:

Preinalzim cuptorul la180 °C. Mixam 4 galbenusuri cu zahar pana devin o spuma, apoi adaugam 1 ou intreg.

CHEC-MARMORAT-CU-CIOCOLATA-1

Adaugam untul topit si racit si o lingura de iaurt si amestecam.

CHEC-MARMORAT-CU-CIOCOLATA-2

Incorporam faina amestecata cu praf de copt, apoi mixam albusurile cu un plic de zahar vanilat si le adaugam amestecand usor pana omogenizam compozitia.

Topim la microunde in 2 castroane mai mari cele 2 tipuri de ciocolata cu cate 2 linguri de lapte. Amestecam rapid dupa ce s-au topit si adaugam aluat in cantitati egale in fiecare castron cu ciocolata.

CHEC-MARMORAT-CU-CIOCOLATA-3

Turnam pe rand aluat alb si aluat maro astfel incat sa cream efectul de marmorat.

CHEC-MARMORAT-CU-CIOCOLATA-4

Il coacem timp de 45 minute, apoi il scoatem si il lasam sa se raceasca pe un gratar.

CHEC-MARMORAT-CU-CIOCOLATA-5

Spor la pregatit chec marmorat cu ciocolata!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *