Rulouri vegetariene cu ciuperci

24 martie 2021Diva in Bucatarie

Rulouri vegetariene cu ciuperci.

 

Rulouri vegetariene cu ciuperci sunt aperitive delicioase, simple, rapid si foarte usor de pregatit. Pot fi o idee buna pentru o gustare, rasfatul de la pranz sau sa le transformati intr-o cina savuroasa pentru cei dragi.

Fie ca lucrati de acasa, fie ca mergeti la serviciu, alimentatia este o componenta importanta a unui stil de viata sanatos, aceasta fiind combustibilul de baza al organismului.

In toate etapele importante ale vietii noastre, incepand cu momentul cresterii, pana la maturitate, avem nevoie de o dieta echilibrata, iar alimentele pe care le consumam pot face parte din „fundatia” unui organism sanatos.

Reteta pe care v-o propun azi o sa va ajute sa petreceti timp putin in bucatarie, iar preparatul o sa va asigure nutrientii cheie de care organismul are nevoie.

 

Solutia a venit de la Herbalife Nutrition care lanseaza noul shake Formula 1 Gourmet cu aroma de ciuperci & ierburi.

Cu ajutorul acestui produs puteti obtine o supa cremoasa ce contine ingrediente vegetariene, fara gluten, lactoza sau coloranti artificiali.

Cu siguranta daca incercati noul shake F1 Gourmet o sa va bucurati la pranz sau cina de o supa bogata in nutrienti. Produsul este, de asemenea foarte versatil si poate fi adaugat ca ingredient pentru a prepara mese si gustari delicioase, cum este si cea pe care v-o propun mai jos: rulouri vegetariene cu ciuperci, dar in functie de imaginatia voastra puteti sa il adaugati si intr-o reteta de paste cremoase cu ciuperci, o tocanita de post cu ciuperci, s.a.

Formula 1 Gourmet cu aroma de ciuperci & ierburi este un produs cu un profil nutritional excelent si gust delicios.

Ofera mai mult de o treime din necesarul zilnic recomandat de 25 de vitamine si minerale per portie: calciu, crom, folat, mangan, fosfor, potasiul, seleniu, vitaminele A, B12, C, D si E, zinc.

Va invit sa va bucurati de gustul bogat si cremos al aromei de ciuperci si ierburi pe care il veti gasi in aceste rulouri vegetariene, delicioase si sanatoase.

Daca vreti sa pregatiti si alte retete sanatoase cu produse Herbalife Nutrition, puteti incerca budinca de cod la cuptor, chec cu banane – reteta fara zahar, negresa fara zahar, faina si oua, pe care le gasiti in cartea de bucate Herbalife Nutrition.

Inainte sa va arat cum se fac rulourile vegetariene cu ciuperci va sfatuiesc sa dezghetati aluatul de foietaj in frigider si il coaceti la temperatura mare, pentru ca acesta sa se umple.

Ciupercile le veti gati pana se evapora apa (eventual o scurgeti), in caz contrar, aceasta va influenta textura aluatului.

Iata lista de ingrediente si modul de preparare pentru rulouri vegetariene cu ciuperci:

INGREDIENTE:

450 g ciuperci

2 linguri ulei masline extra virgin

1 catel de usturoi

3 lingurite chimen macinat

50 g migdale macinate

1 lingura patrunjel proaspat tocat (sau coriandru)

1 portie (26g) F1 Gourmet cu aroma de Ciuperci si ierburi

1/2 portie (6g) Formula 3 PPP

sare si piper

250 g aluat foietaj

1 lingura seminte susan

optional : 1 galbenus de ou amestecat cu apa

PREPARARE:

Mi-am pregatit ingredientele la indemana, astfel incat pregatirea acestor rulouri vegetariene cu ciuperci sa fie rapida si usoara.

Am turnat uleiul de masline intr-o tigaie pusa la foc mare si am lasat sa se incalzeasca. Am adaugat ciupercile feliate si le-am calit pana au devit aurii si s-au inmuiat.

Am adaugat usturoiul tocat si chimenul macinat, am amestecat pe foc cateva secunde, apoi am oprit focul si am lasat sa se raceasca.

Am pus ciupercile intr-un robot de bucatarie si am adaugat migdalele macinate, patrunjelul tocat, Formula F1 Gourmet si Formula 3 PPP.

Am lasat robotul sa le mixeze pana am obtinut un piure. Am condimentat cu putina sare si piper proaspat macinat.

Din compozitia obtinuta am format doua rulouri lungi de 32 cm, cu un diametru de aproximativ 2 cm.

Am intins aluatul de foietaj astfel incat sa am un dreptunghi de 32*20 cm. L-am taiat in jumatate pe lungime, obtinand 2 dreptunghiuri de 32*10 cm.

Am pus dreptunghiurile cu parte lunga spre mine, am asezat rulourile de ciuperci paralele cu laturile acestuia.

Am uns capatul opus cu apa si am rulat, apoi am uns iar cu apa si am presarat semintele de susan.

Am copt rulourile in cuptorul preaincalzit la 200°C timp de 20-25 minute, pana s-au rumenit frumos.

Avand in vedere faptul ca rulourile au fost preparate termic, trebuie avut in vedere ca unele valori de vitamine din preparatul final pot diferi de cele mentionate de pe eticheta produsului.

 

Puteti manca rulouri vegetariene cu ciuperci cu sosul preferat, cum ar fi sosul dulce de ardei iute, sos de soia sau ketchup.

Fiul meu le-a preferat simple.

Nu-i asa ca aceste rulouri vegetariene cu ciuperci sunt apetisante?

Imi pare rau ca nu pot sa transmit si mirosul prin poza.

 

Ma gasesti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook o gasesti daca apesi aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

 

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Pacat de o umplutura asa de buna sa fie pusa intr-un ivelis de cea mai proasta calitate( faina alba si grasmii vegetale)
    Eu stiu ca noi promovam retete sanatoase si proteice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *