Parjoale moldovenesti in cosulete de cartofi. Parjoale Moldovenesti in cosulete de cartofi – reteta simpla, usoara si gustoasa.
Parjoale Moldovenesti in cosulete de cartofi – reteta simpla, usoara si gustoasa. Prezentarea este frumoasa si apetisanta, iar rezultatul final este foarte gustos. Cosuletele sunt realizate din piure de cartofi cu galbenusuri de oua si cascaval sunt delicioase si usor de pregatit. Parjoalele Moldovenesti au fost tavalite prin pesmet si prajite foarte putin in ulei, cat sa prinda putina putina culoare pe ambele parti, apoi au fost finisate in cuptor. Au iesit pufoase, gustoase, suculente, fara sa se usuce. Pentru a realiza cosuletele de cartofi am folosit aceeasi tehnica pe care ati vazut-o probabil la cartofii duchess. Pentru plating am folosit 250 ml suc de rosii gros pe care l-am pus intr-o tigaie peste 50 ml ulei incins, am adaugat 1 lingurita varfuita de zahar, sare, piper, putin cimbru si fulgi de ardei iute. Oricat de mult as vrea sa va povestesc cat de buna este combinatia parjoale-cartofi-sos picant nu cred ca as reusi, asa ca sper ca veti incerca reteta si veti descoperi placerea bunului gust intr-o reteta atat de simpla. Am folosit Parjoale Moldovenesti Moldova In Bucate, produse semipreparate proaspete, refrigerate, pe care le puteti gasi in acest moment in retetele de hypermarketuri Carrefour si Cora din toata tara, dar si in retetaua proprie de magazine din zona Moldovei. Intiativa companiei Vascar care detine brandul Moldova in Bucate mi se pare o idee foarte buna pentru persoanele care nu au timp sa stea mul ttimp in bucatarie sau pentru cele care sunt la primele experiente in bucatarie. Cu ajutorul lor reteta iese perfect, fara a avea grija ca nu stii ce carne trebuie sa folosesti sau ce condimente trebuie sa adaugi. Noua linie de semipreparate Moldova In Bucate include in prezent cinci produse: Chiftelute din carne de porc,Perisoare din carne de porc, Parjoale Moldovenesti, Mici Taranesti, Carne tocata de porc din vita. Acestea sunt pregatite cu carne cu origine controlata si beneficiaza de tehnologie de productie inovatoare ce garanteaza calitati nutritive superioare si un gust delicios. Sunt sigura ca atunci cand veti descoperi ca produsele semipreparate Moldova In Bucate contin ingrediente naturale, fara aditivi, conservanti si E-uri veti fi incantati de faptul ca ati facut aceasta alegere. Traim in secolul vitezei si trebuie sa recunoastem ca de multe ori alegem din magazine produse ce ne usureaza munca, iar timpul economisit poate fi dedicat celor dragi sau chiar pentru propriul rasfat. Daca vreti sa pregatiti Parjoalele Moldovenesti de la zero, atunci incercati aceasta reteta. Acum va las lista de ingrediente si modul de preparare pentru Parjoale Moldovenesti in cosulete de cartofi, iar la final veti descoperi reteta si in varianta video. INGREDIENTE: (pentru 4 persoane ) 315 g parjoale moldovenesti Moldova In Bucate – 9 buc 50 g pesmet 100 ml ulei pentru prajit 900 g cartofi 70 g unt 3 galbenusuri 100 g cascaval sau mozzarella rase 1 lingurita sare 1 varf cutit piper 1 varf cutit pudra de nucsoara Pentru servit: sos de rosii picant patrunjel verde PREPARARE: Am curatat cartofii, i-am spalata si i-am taiat cuburi, apoi i-am pus la fiert in apa rece cu sare. Cand s-au fiert i-am scurs si i-am pasat, apoi i-am amestecat cu unt, am condimentat cu sare, piper, nucsoara, am adaugat galbenusurile batute in prealabil, apoi am incorporat cascavalul ras. Am tavalit parjoalele prin pesmet si le-am calit foarte putin in ulei incins Am format cosulete de cartofi cu 2 linguri umezite cu apa si am pus in mijlocul fiecaruia cate o parjoala moldoveneasca. Am copt 20 minute in cuptorul preincalzit la 200°C. Ca sa va fie mai usor sa vedeti cum am facut va invit sa urmariti reteta in format video. Ma gasiti si pe INSTAGRAM. Pagina mea de Facebook este aici. Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.
Strudel de post cu mere, nuci si stafide. Reteta acestui strudel cu mere, nuci si stafide este perfecta pentru momentele in care va doriti un desert rapid ce va iesi senzational de fiecare data.
Pentru cei care nu ma cunosc, numele meu este Cristina Toth. Postez de peste 13 ani retete pe acest site, iar in primii 5 ani am facut asta zilnic. Am inceput acest lucru ca o distractie ce s-a transformat foarte rapid intr-un lucru serios. Gatesc cu placere pentru familie si prieteni, am experimentat mult inainte, dar mai ales dupa ce am avut site-ul, aprofundand diverse tehnici culinare.
50 retete gata in 30 minute. 50 idei de retete pentru pranz sau cina in care va puteti aseza la masa in 30 minute din momentul in care incepeti sa gatiti.
Paste cu pui si ciuperci in sos alb. Reteta pregatita de Cosmina pentru proiectul "Gatesc cu prietenii" le-a placut si altor prietenii, asa ca in acea seara, la cina , in 2 case din Bucuresti se manca acelasi lucru.
Tort cremsnit cu crema de vanilie si visine. Tort cremsnit, o reteta ușoara plina de savoare. Reteta tort cremsnit. Cum faci rapid si usor reteta de tort cremsnit cu vanilie si visine.
Tort de morcovi cu nuci, mascarpone si ciocolata alba. Tort de morcovi cu nuci, mascarpone si ciocolata alba. Reteta tort de morcovi cu nuci, mascarpone si ciocolata alba.
Tort de ciocolata cu visine. Nu-i asa ca atunci cand vedeti felia de tort de ciocolata cu visine ati vrea sa va bagati furculita in el si sa nu lasati nimic in farfurie?
Prajitura cu nuca si crema de cafea Prajitura cu nuca si crema de cafea are un blat simplu si pufos cu nuca, insiropat cu cafea, imbracat apoi cu crema fina de cafea, peste care...
Prajitura Jerbo ( Zserbo), cunoscuta si sub numele de "Greta Garbo" este una din prajiturile delicioase cu foi, gem si nuca ce te cuceresc de la prima bucatica. Combinatia gemul...
Prajitura cu foi de napolitane, caramel si nuca. Si faptul ca se termina un platou fara sa iti dai seama cand si cum de a fost posibil acest lucru, te pune pe ganduri... de cate ori va trebui sa refaci prajitura ca sa te saturi?
Retete de post cu orez. Retete de post cu orez - retete de orez cu legume - retete de orez gatite sanatos, cu ingrediente naturale. Sunt retete simple, gustoase, usor de pregatit.