INGREDIENTE:
1,2 kg cartofi fierti in coaja
2 cepe verzi
2 castraveti murati
4 oua fierte de consistenta tare
1 ardei gras rosu mic (poate fi si Kapia)
1-2 tulpini Telina (apio)
sare
Pentru dressing:
150 g maioneza
100 g smantana
1 lingurita mustar
80-100 ml supa clara
sare
piper proaspat macinat
1 lingurita zahar
PREPARARE:
Fierbem cartofii in coaja, apoi ii curatam de coaja si ii taiem in cuburi de marime potrivita. Tocam tulpina de telina, castravetii murati, ceapa verde, ouale fierte (pastram unul pentru decor) si ardeiul gras rosu.
Punem legumele tocate peste cartofi si amestecam usor. Intr-un castron amestecam toate ingredientele pentru dressing si le punem peste cartofi. Amestecam bine, adaugam sare si piper daca este nevoie, apoi o punem la frigider pentru 1-2 ore inainte de a manca.
Pofta buna!