Piept de pui marinat cu mustar la gratar
Piept de pui marinat cu mustar la gratar. Piept de pui marinat cu mustar la gratar. Reteta piept de pui marinat cu mustar la gratar.
Piept de pui marinat cu mustar la gratar. Reteta piept de pui marinat cu mustar la gratar.
Cum se face piept de pui marinat cu mustar la gratar?
Suntem intr-un moment in care trebuie sa spunem „Stop risipei alimentare”!
Gustos.ro si Food Saver ne-au adunat in jurul acestui concept si va invitam sa testati una din cele mai bune retete de marinade cu mustar pentru carnea de pui, realizate in mod rapid cu ajutorul caserolelor speciale pentru vidare.
INGREDIENTE:
700 g piept de pui
100 ml ulei de masline
50 ml vin alb
1 linguri de frunze proaspete de maghiran
2 catei de usturoi pisati
2 lingurite mustar Dijon
PREPARARE:
Amestecam cu un mixer vertical toate ingredientele pentru marinada si obtinem ceva asemanator unei maioneze.
Ungem pieptul de pui taiat fasii astfel incat sa fie cat mai bine acoperit.
Punem bucatile de carne in caserole speciale pentru vidare de la Food Saver si vidam comtinutul.
Marinarea se face foarte repede, cu ajutorul acestui aparat salvam timpul in care ar fi stat la frigider (minim 4 ore). In 10-15 minute marinarea in vid este realizata.
Prajim la gratar bucatile de pui si le servim alaturi de o garnitura sau intr-o salata.