Dovleac gratinat cu roquefort si nuci

13 octombrie 2015Diva in Bucatarie

Dovleac gratinat cu roquefort
. Dovleac gratinat cu roquefort. Dovleac gratinat cu roquefort si nuci. reteta dovleac gratinat cu roquefort si nuci. dovleac

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat

Dovleac gratinat cu branza Roquefort si nuci, asortat la culorile toamnei, se transforma in placerea unei cine lejere, usor de pregatit si foarte gustoasa.

INGREDIENTE:

600 g dovleac taiat cuburi de marime potrivita

2 linguri ulei masline

3 oua

sare

piper

un praf nucsoara

parmezan ras

2 catei usturoi

100 g branza roquefort

25 g nuci

1 lingurita unt

2 linguri pesmet

PREPARARE:

Calim in ulei timp de aproximativ 3 minute dovleacul taiat cuburi.

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat-1

Intr-un castron batem ouale cu sare si piper, adaugam parmezanul si usturoiul pisat.

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat-2

Punem ouale peste dovleac si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam in tava tapetata cu unt si pesmet, adaugam branza roquefort si nucile rupte in bucatele.

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat-3

Acoperim cu o folie de staniol si lasam pentru 30 minute in cuptorul preincalzit la 180°C, apoi scoatem folia si mai lasam 10 minute.

Mancam imediat.

Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Wow, ce surprinzător a fost! Eram cam sceptica, nu mă așteptam să fie atât de bun! Nu pot decat sa multumesc pt această rețetă!

Răspunde-i lui FloriAnulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *