Dovleac gratinat cu roquefort si nuci

13 octombrie 2015Diva in Bucatarie

Dovleac gratinat cu roquefort

Dovleac gratinat cu branza Roquefort si nuci, asortat la culorile toamnei, se transforma in placerea unei cine lejere, usor de pregatit si foarte gustoasa.

INGREDIENTE:

600 g dovleac taiat cuburi de marime potrivita

2 linguri ulei masline

3 oua

sare

piper

un praf nucsoara

parmezan ras

2 catei usturoi

100 g branza roquefort

25 g nuci

1 lingurita unt

2 linguri pesmet

PREPARARE:

Calim in ulei timp de aproximativ 3 minute dovleacul taiat cuburi.

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat-1

Intr-un castron batem ouale cu sare si piper, adaugam parmezanul si usturoiul pisat.

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat-2

Punem ouale peste dovleac si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam in tava tapetata cu unt si pesmet, adaugam branza roquefort si nucile rupte in bucatele.

dovleac-cu-roquefort-si-nuci-gratinat-3

Acoperim cu o folie de staniol si lasam pentru 30 minute in cuptorul preincalzit la 180°C, apoi scoatem folia si mai lasam 10 minute.

Mancam imediat.

Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Wow, ce surprinzător a fost! Eram cam sceptica, nu mă așteptam să fie atât de bun! Nu pot decat sa multumesc pt această rețetă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *