Paste cu crema de orez, ciuperci si spanac
Paste cu crema de orez, ciuperci si spanac. Scurgem pastele fierte al-dente, apoi le punem peste crema cu ciuperci, adaugam fruzele de spanac spalate si amestecam.
Crema vegetala de orez reprezinta o alternativa vegetala a smantanii pentru gatit, avand marea calitate de a nu avea gluten si colesterol. As vrea sa va spun ca rezultatul final a fost super gustos, dar va las pe voi sa va convingeti, asa ca va invit sa incercati reteta de mai jos.
INGREDIENTE:
200 g paste fara oua
300 g ciuperci champignon
200 g crema bio din orez pentru gatit – fara gluten
1/2 ardei iute
6 nuci
1 pumn frunze baby spanac
1 catel usturoi
sare
piper
2 linguri ulei
PREPARARE:
Punem pastele la fiert in apa cu sare.
Calim in uleiul incins 1 catel usturoi taiat in jumatate pana devine auriu, apoi il scoatem. Calim mai departe ciupercile feliate, adaugand ardeiul iute (eu am folosit cate putin din ardei in 2 culori) si nucile, apoi punem crema de orez si amestecam.
Scurgem pastele fierte al-dente, apoi le punem peste crema cu ciuperci, adaugam fruzele de spanac spalate si amestecam.
Mancam imediat, asa ca va doresc si voua pofta buna!
Unde găsim crema de orez?
On line la Biomania.ro sau direct in Carrefour, Mega Image