Paste cu crema de orez, ciuperci si spanac

18 martie 2015Diva in Bucatarie

Paste cu crema de orez, ciuperci si spanac. Scurgem pastele fierte al-dente, apoi le punem peste crema cu ciuperci, adaugam fruzele de spanac spalate si amestecam.

Crema vegetala de orez reprezinta o alternativa vegetala a smantanii pentru gatit, avand marea calitate de a nu avea gluten si colesterol. As vrea sa va spun ca rezultatul final a fost super gustos, dar va las pe voi sa va convingeti, asa ca va invit sa incercati reteta de mai jos.

INGREDIENTE:

200 g paste fara oua

300 g ciuperci champignon

200 g crema bio din orez pentru gatit – fara gluten

1/2 ardei iute

6 nuci

1 pumn frunze baby spanac

1 catel usturoi

sare

piper

2 linguri ulei

PREPARARE:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Calim in uleiul incins 1 catel usturoi taiat in jumatate pana devine auriu, apoi il scoatem. Calim mai departe ciupercile feliate, adaugand ardeiul iute (eu am folosit cate putin din ardei in 2 culori) si nucile, apoi punem crema de orez si amestecam.

paste-cu-crema-de-orez-ciuperci-si-spanac-2

Scurgem pastele fierte al-dente, apoi le punem peste crema cu ciuperci, adaugam fruzele de spanac spalate si amestecam.

paste-cu-crema-de-orez-ciuperci-si-spanac-3

Mancam imediat, asa ca va doresc si voua pofta buna!

paste-cu-crema-de-orez-ciuperci-si-spanac-0

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *