Cheesecake cu vanilie si bezea

6 martie 2015Diva in Bucatarie

Cheesecake cu vanilie si bezea. Punem branzeturile cu galbenusuri in forma cu pereti detasabili si coacem in cuptorul preincalzit la 160°C timp de 45 minute.


cheesecake-cu-vanilie-si-bezea-0

INGREDIENTE:

(Tort cu diamterul 18 cm)

500 g crema de branza

250 g branza de vaci fina

150 g zahar pudra

3 oua mari (XL) – separam galbenusurile de albusuri

1/2 lingurita pasta de vanilie (sau extract de vanilie)

3 linguri faina

3 linguri zahar pudra

PREPARARE:

Amestecam branzeturile cu zaharul pudra, apoi cu galbenusurile.

cheesecake-cu-vanilie-si-bezea-1  cheesecake-cu-vanilie-si-bezea-2

Incorporam faina si pasta de vanilie.

cheesecake-cu-vanilie-si-bezea-3  cheesecake-cu-vanilie-si-bezea-4

Punem branzeturile cu galbenusuri in forma cu pereti detasabili si coacem in cuptorul preincalzit la 160°C timp de 45 minute.

Mixam albusurile cu zahar pudra pana devin o spuma tare si le aranjam peste cheesecake. Scadem temperatura cuptorului la 120°C si continuam sa coacem inca 45 minute.

Oprim cuptorul si lasam sa se raceasca timp de 2 ore in cuptor.

Dupa acest interval scoatem cu grija peretii exteriori ai formei, apoi lasam la frigider cheesecake-ul pentru minim 6 ore.

cheesecake-cu-vanilie-si-bezea-a

Yammy! Cine vrea o felie?

Va invit sa ma urmariti si pe YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel pentru a fi notificati cand postez o reteta noua.

Va invit in grupul Gatesc cu prietenii – Retete gustoase, unde puteti posta ceea ce gatiti.

Ma gasiti si pe Instagram – daca apasati aici. 

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. arata fff bine si cred ca e gustos, ar merge si cu fructe uscate prin branzica – stafide, goji, merisoare etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *