Supa de pui cu fidea scurta baneasa

17 februarie 2014Diva in Bucatarie

Supa de pui cu fidea scurta baneasa. Servim supa de pui cu fidea scurta Baneasa fierbinte, cu putin patrunjel proaspat tocat.

INGREDIENTE:

1 pui de greutate medie (1.8 kg)
3 morcovi medii
1 radacina mica pastarnac
1 felie telina
1 ceapa mare
1 catel de usturoi
1/2 ardei gras rosu
sare
cateva boabe piper
patrunjel verde pentru servit
fidea scurta cu 4 oua Baneasa

PREPARARE:

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa cu sare (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba in jur de 15 de minute, la foc mediu. Luam spuma de cate ori va fi nevoie.Focul trebuie sa fie mic cat timp se fierbe supa. Dupa acest interval adaugam zarzavaturile curatate si spalate, lasate bucati intregi, un catel de usturoi, boabe de piper si fierbem la foc mic-mediu. Pentru ca ceapa sa ramana intreaga o intepam cu 2 scobitori dintr-o parte in alta. Continuam sa luam spuma daca aceasta mai apare. Cu 5 minute inainte sa oprim focul gustam si adaugam daca este nevoie sare.
Cand carnea si legumele sunt fierte luam de pe foc si strecuram supa.

supa-de-pui-cu-fidea-scurta-Baneasa-b

Pregatim fideaua pentru fiert. O fierbem conform instructiunilor de pe pachet in supa strecurata. Cu riscul de a ma repeta folosim doar supa si fidea pentru cate portii se servesc la masa respectiva.

Servim supa de pui cu fidea scurta Baneasa fierbinte, cu putin patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Pfffffffff, mi-am petrecut aproape toata noaptea pe site!!!
    Ce de-a retete…ce de-a preparate…dar, of, CE POZE! La soare te poti uita da’la ele, ba!
    Mai bine nu gaseam site-ul, am intrat la complexe 🙁

    Felicitari! Superb site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *