Conopida cu maioneza de post si usturoi

26 noiembrie 2013Diva in Bucatarie

Conopida cu maioneza de post si usturoi. Nu vom fierbe mai mult de 8 minute, trebuie sa fie inca tari (genul al-dente) cand le luam de pe foc.

Conopida cu maioneza si usturoi reteta de post diva in bucatarie

Ingrediente conopida cu maioneza de post si usturoi:

1 conopida mica-medie
maioneza de post sau maioneza cu soia
sare
piper
2-3 catei usturoi

Mod de preparare conopida cu maioneza de post si usturoi:

Rupem din conopida buchetele si le punem la fiert in apa cu sare.

Nu vom fierbe mai mult de 8 minute, trebuie sa fie inca tari (genul al-dente) cand le luam de pe foc.

Scurgem conopida dupa ce s-a fiert si o lasam sa se raceasca.

Cat timp se fierbe si se raceste conopida noi pregatim maioneza de post.

conopida-cu-maioneza-si-usturoi-1

Cat timp se fierbe si se raceste conopida noi pregatim maioneza de post, asa cum am aratat aici  sau aici

maioneza-de-post-1

Punem in castron buchetelele de conopida, asezonam cu sare si piper, punem usturoiul pisat, apoi adaugam maioneza si amestecam usor, astfel incat sa nu rupem conopida, dar fiecare buchetel sa aiba maioneza pe el.

Simplu si bun!
Pofta buna!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Cristina, nu stiu sincer daca exista ceva ce nu-mi place din tot ceea ce faci! Te admir foarte mult si in fiecare seara cand ajung acasa te vizitez cu mare drag! De cele mai multe ori imi este si greu sa-mi mai gasesc cuvintele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *