Conopida cu maioneza de post si usturoi
Conopida cu maioneza de post si usturoi. Nu vom fierbe mai mult de 8 minute, trebuie sa fie inca tari (genul al-dente) cand le luam de pe foc.
Ingrediente conopida cu maioneza de post si usturoi:
1 conopida mica-medie
maioneza de post sau maioneza cu soia
sare
piper
2-3 catei usturoi
Mod de preparare conopida cu maioneza de post si usturoi:
Rupem din conopida buchetele si le punem la fiert in apa cu sare.
Nu vom fierbe mai mult de 8 minute, trebuie sa fie inca tari (genul al-dente) cand le luam de pe foc.
Scurgem conopida dupa ce s-a fiert si o lasam sa se raceasca.
Cat timp se fierbe si se raceste conopida noi pregatim maioneza de post.
Cat timp se fierbe si se raceste conopida noi pregatim maioneza de post, asa cum am aratat aici sau aici
Punem in castron buchetelele de conopida, asezonam cu sare si piper, punem usturoiul pisat, apoi adaugam maioneza si amestecam usor, astfel incat sa nu rupem conopida, dar fiecare buchetel sa aiba maioneza pe el.
Simplu si bun!
Pofta buna!
Ma gasesti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.
Preferata mea!
Multumesc, Laura!
Cristina, nu stiu sincer daca exista ceva ce nu-mi place din tot ceea ce faci! Te admir foarte mult si in fiecare seara cand ajung acasa te vizitez cu mare drag! De cele mai multe ori imi este si greu sa-mi mai gasesc cuvintele…
Eu zic ca ma lasi pe mine fara cuvinte… Cred ca stii ca admiratia este reciproca!
Delicioasa combinatia!
😉