Paste cu somon si sos de capere
Paste cu somon si sos de capere. O portie de paste cu somon si sos de capere va fi perfecta pentru cina.

O portie de paste cu somon si sos de capere va fi perfecta pentru cina.
O sa va cucereasca simplitatea prepararii, iar gustul cu siguranta o sa va convinga sa tot repetati experienta, de cate ori veti avea ocazia.
INGREDIENTE:
(pentru 2 portii)
200 g paste
170-200 g somon
1 lingura capere
150 g creme fraiche
piper proaspat macinat
patrunjel verde pentru decor
PREPARARE:
Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei, conform instructiunilor de pe pachet, astfel incat sa fie al-dente. Incingem gratarul, il stropim cu putin ulei de masline (cel mai bine ar fi sa folosim un spray) si presaram sare de mare. Cat timp se fierb pastele pregatim somonul la gratar, prajindu-l pe ambele parti timp de 4 minute.
Pentru a face sosul de capere topim o lingura de unt si calim cateva secunde o lingura de capere.
Adaugam 150 g creme fraiche si amestecam, apoi punem pestele taiat cuburi mari si asezonam cu piper proaspat macinat.
Omogenizam compozitia si luam de pe foc. Caperele si somonul sunt suficient de sarate, asa ca nu trebuie sa adaugam sare. Scurgem pastele de apa in care au fiert.
Turnam sosul peste paste si amestecam.
In cateva minute am obtinut o masa delicioasa!
Pofta buna!
Ma gasiti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.
mmm……………am venit dupa miros…………clar,pe gustul meu!
pup si seara frumoasa!
Te pup, Maria!
Minunata ideea ,ca de altfel tot ceea ce faci tu.Spune-mi ce fel de creme fraiche folosesti ,si daca o pot inlocui cu altceva.Te sarut.
De la dr. Oetker – se gaseste la Carrefour!
Delicioase pastele astea!
Sa stii ca ai dreptate!
Creme fraiche, adica smantana.
este o altfel de smantana.