RETETE RECENTE

CORDON BLEU DE PUI

septembrie 6, 2012 | CATEGORIA

Cordon bleu de pui, reteta simpla si usor de facut. Este un snitel rulat si umplut cu sunca si cascaval.

Cand eram mica mama ne pregatea cordon bleu doar din carne de porc, dar copilul meu il prefera pe cel de pui, asa ca vi-l arat intai pe acesta.
Eu il prefer cu diverse sosuri si salata, dar merge foarte bine si cu o garnitura de cartofi, sau alte legume fierte.

Alte retete de snitele de pui gasesti in linkurile de mai jos:

Ingrediente cordon bleu de pui:
(Pentru 2 persoane)

2 bucati piept de pui
2-4 felii de sunca -in functie de marime
2 cuburi de cascaval – groase cat un deget
2 oua
100 g faina
150 g pesmet
1 lingura boia de ardei dulce
sare
piper
ulei pentru prajit

Cum se face cordon bleu de pui:

Batem pieptul de pui apoi il condimentam cu sare. Aranjam feliile de sunca si cate o bucata de cascaval pe fiecare bucata de carne.

Condimentam cu piper si rulam bucatile de carne. Le trecem prin faina, ou apoi prin pesmet amestecat cu o lingura boia dulce de ardei.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca. Cand incepe sa sfaraie punem bucatile de cordon bleu la prajit, avand grija sa le rumenim uniform.

Servim cordon bleu cald, cu sosuri, garnituri de legume sau legume proaspete.

Sa aveti pofta!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Comentarii

  • Si mie imi place mai mult cel din carne de pui , e mai fraged . De mult nu am mai facut , cred ca i-a venit timpul 🙂

    • diva in bucatarie

      Dorina mie imi place si cu porc, asa cum o facea mama…

  • Unul din preferatele casei, aratã asa de crispy…mmm…mi-ar place si cu sos 🙂

    • diva in bucatarie

      Ramona, chiar este bun si cu sos!

  • Bun si cu pui, bun si cu porc!

    • diva in bucatarie

      Asa este, Micky!

  • Mmmm preferatul meu!!!

    • diva in bucatarie

      Ma bucur ca iti place!

  • Alina

    buuun 🙂 yammi oare se poate face si la cuptor ca sa mai evitam prajeala?

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *