Cordon bleu de pui
Cordon bleu de pui. Cordon bleu de pui, reteta simpla si usor de facut. Este un snitel rulat si umplut cu sunca si cascaval.

Cordon bleu de pui, reteta simpla si usor de facut. Este un snitel rulat si umplut cu sunca si cascaval.
Cand eram mica mama ne pregatea cordon bleu doar din carne de porc, dar copilul meu il prefera pe cel de pui, asa ca vi-l arat intai pe acesta.
Eu il prefer cu diverse sosuri si salata, dar merge foarte bine si cu o garnitura de cartofi, sau alte legume fierte.
Alte retete de snitele de pui gasesti in linkurile de mai jos:
- 1. pui kiev
- 2. pui parmigiana
- 3. snitel simplu din piept de pui
- Iata lista de ingrediente si modul de preparare pentru reteta de cordon bleu de pui:
Ingrediente cordon bleu de pui:
(Pentru 2 persoane)
2 bucati piept de pui
2-4 felii de sunca -in functie de marime
2 cuburi de cascaval – groase cat un deget
2 oua
100 g faina
150 g pesmet
1 lingura boia de ardei dulce
sare
piper
ulei pentru prajit
Cum se face cordon bleu de pui:
Batem pieptul de pui apoi il condimentam cu sare. Aranjam feliile de sunca si cate o bucata de cascaval pe fiecare bucata de carne.
Condimentam cu piper si rulam bucatile de carne. Le trecem prin faina, ou apoi prin pesmet amestecat cu o lingura boia dulce de ardei.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca. Cand incepe sa sfaraie punem bucatile de cordon bleu la prajit, avand grija sa le rumenim uniform.
Servim cordon bleu cald, cu sosuri, garnituri de legume sau legume proaspete.
Sa aveti pofta!
Ma gasesti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.
Si mie imi place mai mult cel din carne de pui , e mai fraged . De mult nu am mai facut , cred ca i-a venit timpul 🙂
Dorina mie imi place si cu porc, asa cum o facea mama…
Unul din preferatele casei, aratã asa de crispy…mmm…mi-ar place si cu sos 🙂
Ramona, chiar este bun si cu sos!
Bun si cu pui, bun si cu porc!
Asa este, Micky!
Mmmm preferatul meu!!!
Ma bucur ca iti place!
buuun 🙂 yammi oare se poate face si la cuptor ca sa mai evitam prajeala?