Dovlecei pane
Dovlecei pane
INGREDIENTE:
3 dovlecei medii
2-3 linguri faina
2 oua
4-5 catei de usturoi
5 linguri smantana
sare
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime.
Nu ii saram pentru a nu se muia prea tare. Ii dam prin amestecul de faina, sare si ou (ca la snitele) si, ii prajim in ulei incins.
Ii servim imediat cu un sos din mujdei de usturoi amestecat cu smantana.
Pofta buna!
Mai multe retete cu dovlecei:
Va astept si pe canalul de YouTube
Foarte buni! O zi frumoasa!
Multumesc Nely!
Foarte bun, imi plac tare mult calzi si cu rosii, iar sotul ma innebuneste cu dovlecei panne :)) Puup si o zi minunata!
Multumesc Adela! o seara frumoasa iti doresc!
inunati,imi plac muuuult cu mujdei de usturoi!
Multumesc Flory! Si noua ne plac la fel.
ce pofta mi s-a facut 🙂
multumesc Mihaela!
Eu fac altfel dovlecelul pane dar gustul sigur e tot acelasi.
Anul acesta nu am facut deloc, si mi-e pofta. 🙂
oricum l-ai face, mie imi place!
imi ploua in gura!
te invit la o portie!