Dovlecei pane

20 iunie 2011Diva in Bucatarie

Dovlecei pane

INGREDIENTE:

3 dovlecei medii
2-3 linguri faina
2 oua
4-5 catei de usturoi
5 linguri smantana
sare
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. 

Nu ii saram pentru a nu se muia prea tare. Ii dam prin amestecul de faina, sare si ou (ca la snitele) si, ii prajim in ulei incins.

Ii servim imediat cu un sos din mujdei de usturoi amestecat cu smantana.

Pofta buna!

Mai multe retete cu dovlecei:

  1. la tigaie cu pesmet
  2. budinca

Va astept si pe canalul de YouTube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Foarte bun, imi plac tare mult calzi si cu rosii, iar sotul ma innebuneste cu dovlecei panne :)) Puup si o zi minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *