Cartofi noi cu ceapa rosie, rozmarin si parmezan
Cartofi noi cu ceapa rosie, rozmarin si parmezan. Dupa cele 30 de minute scoatem folia si ii lasam sa se rumeasca pe amble parti. Cand ii scoatem din cuptor presaram parmezan ras si servim fierbinte pe post de garnitura.
INGREDIENTE:
1 kg cartofi noi
2 cepe rosii
frunze de rozmarin
2 catei usturoi
50 g parmezan ras
4 linguri ulei de masline
2 linguri unt topit
6 linguri de apa
sare
piper
PREPARARE:
Curatam cartofii, ii feliem si ii punem in tava in care am pus ulei, unt topit si apa. Asezonam cu sare si piper, apoi punem crengutele de rozmarin, cateii de usturoi tocati marunt si ceapa taiata pestisori. Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam sa se coaca la 200°C timp de 30 minute.
Dupa cele 30 de minute scoatem folia si ii lasam sa se rumeasca pe amble parti. Cand ii scoatem din cuptor presaram parmezan ras si servim fierbinte pe post de garnitura.
Pofta buna!
Un adevarat deliciu!
Multumesc!
oricum ii preparam , cartofii noi sunt o placere a gustului !!!
multumesc Adina!
Excelenti cartofii preparati in acest mod!
Multumesc Flory!
imi plac foarte mult ! 😛
multumesc draga mea!
O idee delicioasă. Mai ales că ador parmezanul.