fbpx

RETETE RECENTE

FRENCH TOAST CU CASCAVAL

March 26, 2011 | CATEGORIA

Invariabil “french toast” se face cu lapte si ou. Daca vrem ceva dulce adaugam in lapte zahar si scortisoara, adaugand apoi unt, sirop de artar sau fructe, dar il servim si ca fel de mancare sarat, punand putina sare in lapte si apoi mancat cu sosuri, branzeturi sau maioneza.

Pentru acest mic dejun am ales varianta sarata, cu cascaval.

INGREDIENTE:
(pentru 2 portii)

2 linguri de unt
4 felii de paine
1 ou
1 ceasca de lapte
1 varf de sare

PREPARARE:

Batem oul, adaugam laptele si putina sare. Umezim feliile de paine cu lapte si ou, apoi le prajim pe ambele fete in ulei fierbinte sau unt.

Le servim cu cascaval ras presarat imediat cum le scoatem din tava. Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *