French toast cu cascaval

26 martie 2011Diva in Bucatarie

French toast cu cascaval. Batem oul, adaugam laptele si putina sare. Umezim feliile de paine cu lapte si ou, apoi le prajim pe ambele fete in ulei fierbinte sau unt.

Invariabil „french toast” se face cu lapte si ou. Daca vrem ceva dulce adaugam in lapte zahar si scortisoara, adaugand apoi unt, sirop de artar sau fructe, dar il servim si ca fel de mancare sarat, punand putina sare in lapte si apoi mancat cu sosuri, branzeturi sau maioneza.

Pentru acest mic dejun am ales varianta sarata, cu cascaval.

INGREDIENTE:
(pentru 2 portii)

2 linguri de unt
4 felii de paine
1 ou
1 ceasca de lapte
1 varf de sare

PREPARARE:

Batem oul, adaugam laptele si putina sare. Umezim feliile de paine cu lapte si ou, apoi le prajim pe ambele fete in ulei fierbinte sau unt.

Le servim cu cascaval ras presarat imediat cum le scoatem din tava. Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *