Friganele- pain perdu – french toast
Friganele- pain perdu – french toast.
Friganelele (cunoscute sub numele de pain perdu sau french toast) sunt acel desert cremos, ce poate fi servit atat la micul dejun, cat si pentru a incheia masa de pranz cu ceva dulce si bun.
INGREDIENTE:
( pentru 2 persoane)
6 felii paine
100 ml lapte
3 linguri zahar
1 varf cutit sare
1 ou mare
unt pentru prajit
PREPARARE:
Amestecam intr-un castron ouale, un varf cutit sare, zaharul si laptele. Inmuiem feliile de paine in aceasta compozitie apoi le prajim in unt pana devin maro-aurii. Le scoatem, le scurgem de surplusul de grasime, apoi le servim cu fructe si miere, sirop de artar sau pur si simplu cu zahar pudra.
Pofta buna!
mie foame
🙂
As manca in fiecare zi paine in ou cu zahar :))
😉
Cat de bine arata !!!! Mi-ai facut o pofta ….