Friganele pain perdu sau french toast

31 mai 2014Diva in Bucatarie

Friganele, pain perdu sau french toast

Friganelele (cunoscute sub numele de pain perdu sau french toast) sunt acel desert cremos, ce poate fi servit atat la micul dejun, cat si pentru a incheia masa de pranz cu ceva dulce si bun.

INGREDIENTE:

( pentru 2 persoane)

6 felii paine

100 ml lapte

3 linguri zahar

1 varf cutit sare

1 ou mare

unt pentru prajit

PREPARARE:

Amestecam intr-un castron ouale, un varf cutit sare, zaharul si laptele. Inmuiem feliile de paine in aceasta compozitie apoi le prajim in unt pana devin maro-aurii. Le scoatem, le scurgem de surplusul de grasime, apoi le servim cu fructe si miere, sirop de artar sau pur si simplu cu zahar pudra.

Pofta buna!

Mai multe retete de friganele:

  1. cu cascaval
  2. sarate cu verdeata si parmezan

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *