Popsicles (inghetata pe bat) din capsuni cu iaurt
Popsicles (inghetata pe bat) din capsuni cu iaurt. Inghetata pe bat de capsuni atat de simplu de facut incat in 5 minute ajunge in congelator… Si mai prezinta avantajul de a avea o reteta santoasa, perfecta pentru copii.
Inghetata pe bat de capsuni atat de simplu de facut incat in 5 minute ajunge in congelator… Si mai prezinta avantajul de a avea o reteta santoasa, perfecta pentru copii.
INGREDIENTE:
500 g capsuni
2 linguri varfuite miere de albine
1 iaurt de capsuni (mic)
PREPARARE:
Pasam capsunile cu un bleneder vertical.
Adaugam iaurtul si mierea de albine (daca nu este suficient de dulce mai adaugam 1-2 linguri miere), apoi omogenizam compozitia.
Turnam compozitia in formele de inghetata si dam la congelator.
Simplu nu-i asa?
Yammy!
Deliciul verilor si surpriza de 1 iunie, pentru copii !
😉
Ce simplu si ce bine arata! Chiar am vrut zilele trecute sa-mi iau forme din astea pt inghetata, mi-am notat si reteta, in weekend neaparat ne racorim 🙂
Pup :*
Te pup, Dana!
Cat timp se tin?
Noi le-am tinut peste noapte.