Platou de legume la gratar

11 iulie 2011Diva in Bucatarie

Platou de legume la gratar. Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.

INGREDIENTE:

1 dovlecel mare
2 vinete
1 ardei rosu
1 ardei verde
rosii cherry
(puteti folosi si ciuperci)

Dressing:
1/2 lingurita cimbru uscat
1/4 lingurita busuioc uscat
2 lingurite ulei masline
1 lingurita otet balsamic
1 lingurita apa
sare
piper

PREPARARE:

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.

Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare, sau pe post de garnitura langa carne.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *