INGREDIENTE:
1 dovlecel mare
2 vinete
1 ardei rosu
1 ardei verde
rosii cherry
(puteti folosi si ciuperci)
Dressing:
1/2 lingurita cimbru uscat
1/4 lingurita busuioc uscat
2 lingurite ulei masline
1 lingurita otet balsamic
1 lingurita apa
sare
piper
PREPARARE:
Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.
Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare, sau pe post de garnitura langa carne.
Pofta buna!
Hm, numai bune de papat, imi plac legumele in fel si chip :))) Puup!
Multumesc Adela! Iti doresc o zi frumoasa!
si mie imi plac !!!! delicioase sunt !!
Multumesc Magda! Sa ai o saptamana frumoasa!