Oua umplute pe pat de maioneza

23 decembrie 2010Diva in Bucatarie

Oua umplute pe pat de maioneza. Ouale fierte le taiem pe jumatate. Scoatem galbenusurile si le mixam cu unt si pate de ficat. Potrivim de sare si piper si umplem jumatatile de oua.

Aceasta reteta a fost realizata de mama prietenei mele Georgiana.

INGREDIENTE:

10 oua fierte (tari)
250 g maioneza
6 -7 castraveti murati
60 g unt
100 g pate de ficat
sare
piper
ceapa verde pentru decor

PREPARARE:

Ouale fierte le taiem pe jumatate. Scoatem galbenusurile si le mixam cu unt si pate de ficat. Potrivim de sare si piper si umplem jumatatile de oua.
Punem maioneza pe un platou si o acoperim cu castravete murat taiat cuburi mici. Peste acestea punem ouale, care vor fi decorate cu ceapa verde.
Puteti folosi in loc de ceapa verde masline, gogosar murat sau orice altceva va place.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *