Bomboane din caise deshidratate
Bomboane din caise deshidratate. Bomboanele din caise uscate, intra la categoria dulciurilor raw, simple de preparat si foarte bune.

Bomboanele din caise uscate, intra la categoria dulciurilor raw, simple de preparat si foarte bune.
INGREDIENTE:
(Pentru 20 bucati)
200 g caise deshidratate
sucul de la doua portocale
3 linguri cognac
5 linguri zahar pudra
100 g fulgi de migdale
70 g nuca de cocos
Pentru topping
70 g nuca de cocos
70 g nuca macinata
PREPARARE:
Punem la inmuiat caisele peste noapte, in sucul de portocala si cognac.
A doua zi le tocam marunt, le amestecam cu zaharul, nuca de cocos si fulgii de migdale macinati, pana se omogenizeaza compozitia.
Formam in maini bilute pe care le tavalim prin nuca de cocos sau prin nuca macinata.
Le servim imediat, dar le putem si pastra la rece cateva zile.
Pofta buna!
Ce minunate sunt.Imi plac asa mult caisele.Servesc si eu una.Pup!
Cu mare placere Mihaela!
Foarte faină idee 🙂 O zi minunată!
Multumesc!
ce frumoase sunt!
Multumesc Alinutzika!
Le servim imediat…bineinteles! Crezi ca asemenea minunatii se pot pastra la frigider?
Raluca si noi le-am terminat pe loc…
Delicioase!!!
Multumesc Dana!
Minunate!!! Un premiu te asteapta la mine pe blog, pupici!!!
Multumesc Dana! Te pup
Ce idee inspirata! Minunat arata! Pupici
Multumesc Anto! Te pup!
Ce bine arata! Am servit una! Ca doar na.. suntem la diete… Pup
Simona sunt si ff bune! si cu una singura nu dam dieta peste cap. Pup
Is sigura ca-s dementiale, ca am facut si eu de Craciun, doar ca am folosit un mix de fructe uscate…
o seara frumoasa!
Multumesc Viviana! Excelente sunt! O seara frumoasa si tie!
Super bune!!!Faina reteta!Pup!
Multumesc Licuta! Pup si eu
Cu astea m-ai dat gata , ador caisele !!!!
Adina, sper sa le si faci!
Arata fantastic, si se fac usor! Frumoasa prezentare!
Multumesc Maya!
Imi plac mult bomboanele raw. Ai incercat si caisele bio ? Nu contin conservantul dioxid de sulf, folosit pentru a mentine culoarea galbena.
Nu sunt foarte scumpe comparativ cu cele aurii, au culoarea maro inchis si un gust intens de caramel.
Multumim pentru reteta !
Sigur am incercat! Dar cand am pregatit aceasta reteta le aveam doar pe acestea.