fbpx

RETETE RECENTE

BOMBOANE DIN CAISE DESHIDRATATE

January 30, 2012 | CATEGORIA

Bomboanele din caise uscate, intra la categoria dulciurilor raw, simple de preparat si foarte bune.

INGREDIENTE:
(Pentru 20 bucati)

200 g caise deshidratate
sucul de la doua portocale
3 linguri cognac
5 linguri zahar pudra
100 g fulgi de migdale
70 g nuca de cocos

Pentru topping

70 g nuca de cocos
70 g nuca macinata

PREPARARE:

Punem la inmuiat caisele peste noapte, in sucul de portocala si cognac.

A doua zi le tocam marunt, le amestecam cu zaharul, nuca de cocos si fulgii de migdale macinati, pana se omogenizeaza compozitia.
Formam in maini bilute pe care le tavalim prin nuca de cocos sau prin nuca macinata.

Le servim imediat, dar le putem si pastra la rece cateva zile.

Pofta buna!

Comentarii

  • DiaMar bucataria galbena

    Ce minunate sunt.Imi plac asa mult caisele.Servesc si eu una.Pup!

    • diva in bucatarie

      Cu mare placere Mihaela!

  • Ile

    Foarte faină idee 🙂 O zi minunată!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • ce frumoase sunt!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Alinutzika!

  • Le servim imediat…bineinteles! Crezi ca asemenea minunatii se pot pastra la frigider?

    • diva in bucatarie

      Raluca si noi le-am terminat pe loc…

  • Delicioase!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana!

  • Minunate!!! Un premiu te asteapta la mine pe blog, pupici!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana! Te pup

  • Ce idee inspirata! Minunat arata! Pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc Anto! Te pup!

  • Ce bine arata! Am servit una! Ca doar na.. suntem la diete… Pup

    • diva in bucatarie

      Simona sunt si ff bune! si cu una singura nu dam dieta peste cap. Pup

  • Is sigura ca-s dementiale, ca am facut si eu de Craciun, doar ca am folosit un mix de fructe uscate…
    o seara frumoasa!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Viviana! Excelente sunt! O seara frumoasa si tie!

  • Super bune!!!Faina reteta!Pup!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Licuta! Pup si eu

  • Cu astea m-ai dat gata , ador caisele !!!!

    • diva in bucatarie

      Adina, sper sa le si faci!

  • Arata fantastic, si se fac usor! Frumoasa prezentare!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Maya!

  • Imi plac mult bomboanele raw. Ai incercat si caisele bio ? Nu contin conservantul dioxid de sulf, folosit pentru a mentine culoarea galbena.
    Nu sunt foarte scumpe comparativ cu cele aurii, au culoarea maro inchis si un gust intens de caramel.

    Multumim pentru reteta !

    • diva in bucatarie

      Sigur am incercat! Dar cand am pregatit aceasta reteta le aveam doar pe acestea.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *