Cutii din carton cu fereastra de la snick ambalaje, pentru transportul deserturilor delicioase

20 februarie 2023Diva in Bucatarie

Cutii din carton cu fereastra de la snick ambalaje, pentru transportul deserturilor delicioase. Mancarea este una dintre bucuriile vietii dar si cea care ne da energie pentru a fi in forma in fiecare zi.

cutii carton

Mancarea este una dintre bucuriile vietii dar si cea care ne da energie pentru a fi in forma in fiecare zi.

Nu trebuie sa neglijam niciun detaliu legat de ea, fie ca servim masa in familie, fie ca alegem sa iesim cu prietenii in oras.

Mai sunt cazuri in care din diverse motive nu avem timpul necesar pentru a gati si atunci alegem livrarea la domiciliu.

cutii carton

Desigur, evenimentele festive impun o organizare mai mare si livrarea mancarii in special a desertului necesita multa atentie. Aici intra in scena felul in care sunt ambalate produsele respective.

Ce inseamna un ambalaj de calitate, detaliem mai jos.

Cutii rezistente care lasa la vedere continutul

 

Pe vremuri existau acele cutii inestetice de carton, fie prea mari sau prea mici, in care continutul se strivea de cele mai multe ori in timpul transportului.

In plus nu erau usor de manevrat, mai ales pe distante lungi. Din fericire, din ce in ce mai multi producatori au ales sa schimbe acest lucru iar asa au aparut și ambalajele de tip cutii din carton cu fereastra din plastic.

Acest tip de ambalaj face parte din oferta furnizorului de ambalaje Snick Ambalaje. Cutiile sunt confecționate dintr-un material rezistent, respectiv carton duplex.

Forma dreptunghiulara il face eligibil pentru transportul unor specialitati de desert, cum ar fi prajiturile. Este bine de stiut ca temperaturile pe care le suporta cutia sunt de la minus 40 grade Celsius la plus 80 de grade Celsius.

Ca si inovatie avem aici un un capac prevazut cu o fereastra transparenta. Astfel, se poate verifica in orice moment starea produselor ambalate.

Cutiile se pot comanda de pe pagina oficiala Snick Ambalaje de la sectiunea cutii pentru cofetarii si gelaterii.

Snick Ambalaje, producator si furnizor de ambalaje pentru toate afacerile

 

Nu intotdeauna poti gasi ambalajele potrivite pentru a servi publicul. Vorbim aici de industria HoReCa care cuprinde multe ramuri de activitate cum ar fi patiseriile, brutariile, industria de fast-food, cofetariile dar si evenimentele de tip festiv care implica folosirea consumabilelor si a ambalajelor intr-o cantitate mai mare.

Cei care detin o afacere in comertul legat de alimentatie publica stiu ca este imperios necesar sa apeleze la un furnizor care respecta legea de a nu folosi plastic in produsele livrate.

Pe de alta parte inovatiile pe care le-a facut Snick Ambalaje in ultimii ani garanteaza calitatea produselor livrate de acesta.

Ne referim aici desigur la conceptul Kraft Natur care cuprinde ambalaje biodegradabile, confectionate din trestie de zahar. Acestea pot fi de culoare natur, albe sau negre.

Ambalaje diverse care se pot personaliza la cerere

Pentru ca este deosebit de important ca toti clientii sa fie multumiti, Snick Ambalaje pune la dispozitia lor o sacosa cu mostre din ambalajele dorite.

In felul acesta se poate verifica calitatea produsului, indiferent ca vorbim aici despre boluri de supa sau salate, caserole si tacamuri de unica folosinta sau sacose de hartie pentru catering. La cerere produsele pot fi personalizate, vezi selectia de ambalaje personalizate.

Pentru mai multe detalii despre produse si livrare accesati pagina oficiala Snick Ambalaje.

Contact: comenzi@-snickambalaje.com

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *