fbpx

RETETE RECENTE

TV Paprika lanseaza un nou show culinar: „Culoare in farfurie” – cu Radu Dumitrescu

October 19, 2020 | CATEGORIA

 

Incepand de azi, 19 octombrie, de luni pana vineri de la ora 21, veti putea urmari pe postul Paprika TV un now show culinar romanesc.  TV Paprika este unul dintre cele mai cunoscute posturi culinare.

Vedeta show-ului Culoare In farfurie este chef Radu Dumitrescu.

Sunt convinsa ca oricine va putea reproduce in propria bucatarie retetele pe care le va pregati Radu.

Pe parcursul a 16 episoade, acesta ne va prezenta alaturi de invitatii sai preparate realizate din ingrediente simple, de sezon, aflate la indemana oricui.

Chef-ul ne spune ca “bucătăria mea se invarte in jurul sezonului”, asa ca el foloseste toamna hribi, iar pentru iarna vedetele farfuriilor sunt carnea, telina si conopida. Acestea pot schimba complet gustul si felul in care arata mancarea in farfurie.

Printre retetele pe care le va pregati in emisiune se numara Risotto cu limba de vitel si crema de telina, Conopida en papillotte cu pastrav afumat si hrean sau Cocosel de munte cu piure de telina, vanilie si migdale.

 

In lista invitatilor pe care ii va avea Radu in acest show am regasit si numele unor oameni pasionati de bucatarie pe care ii cunosc personal si abia astept sa ii vad pe ecran, dar si alte persoane din industria HoReCa (chefi sau antreprenori), pe care acesta vrea sa ii faca cunoscuti.

Abia astept sa vad episodul in care este invitat Dragos Gurarosie. Mi-a fost coleg de birou in Prima Tv. Acum are un foodtruck cu sandwich-uri si e omul din spatele festivalurilor BurgerFest si Bucharest Craft Beer Festival.

Pe Ciprian Muntele, pe care il asculati la Rock Fm, l-am cunoscut lucrand impreuna la un proiect culinar.

Chef Radu Dumitrescu va pregati alaturi de Ioan Bebeselea, bucatar-sef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, o reteta veche ardeleneasca, pentru care va folosi doar sase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe oua – va face, evident, o reteta pe baza de oua.

Printre invitatii emisiunii se mai numara Valentina Ion care va gati cu faina albastra si Mihai Toader pe care l-ati vazut in prima editie MasterChef.

La „Culoare In farfurie” vom mai vedea la cratita si alte vedete, din alte domenii decat HoReCa: actorul Constantin “Bebe” Cotimanis, coach-ul de lifestyle si nutritie Cori Gramescu si stilista Adina Buzatu.

 

 

Radu isi face debutul in televiziune cu aceasta emisiune. Ma bucur sa il vad la televizor, caci am avut ocazia sa merg la un curs de gatit unde Radu a pregatit un risotto cu fructe de mare. Felul lui de a povesti si explica etapele retetei mi s-au parut ca se potrivesc atat celor pasionati de gatit, cat si celor care intra pentru prima oara in bucatarie.

Fost director de banca, Radu Dumitrescu este – de un deceniu – pe cont propriu. In 2011 obtineaprimul job ca bucatar, In Spania. Reintors dupa un timp in tara, a fost indrumat intr-ale gastronomiei de Razvan Exarhu. In prezent detine doua localuri in capitala.

 

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International si este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care impartaseste telespectatorilor bucuria de a gati, de a manca si de a trai bine. Cei mai faimosi bucatari din Intreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay si Nigella Lawson – isi demonstreaza maiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucatariei europene gourmet, a celei traditionale romanesti, dar si a mancarurilor exotice din intreaga lume.

 

 

 

Comentarii

  • Otilia

    Ma număr printre fanii lui Chef Radu Dumitrescu. M-am bucurat de seri placute și delicioase pe terasa Voila Bistro și mi-a plăcut mult prima ediție a emisiunii. Felicitari și bafta în continuare!

  • Ana Maria

    Foarte interesant, abea astept sa incerc si eu retetele.

  • Serban

    Super! Am urmărit prima emisiune și mi-a plăcut!

  • Delia

    Interesanta emisiunea, mi-a plăcut cum a explicat Radu. Sper sa incerc și eu una din rețete!

  • Inna

    Pastrav afumat cu conopida si hrean? Abia astept sa ma inspir de la Radu!
    Multumesc, Cristina!

  • Raluca

    Daaaa! Radu are retete faine si usor de facut chiar si de profani…

  • Marius

    Mi-au placut retetele . Au fost explicate bine , asa ca sunt sigur ca o sa-mi iasa ce voi incerca sa fac .

  • Dana Enache

    Conceptul de a folosi ingredientele disponibile in sezon este unul folosit prea putin in Romania. Astept cu nerabdare fiecare emisiune. Succes!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *