Briose omleta

28 august 2016Diva in Bucatarie

Briose omleta. Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam branza, lapte, morcovul si dovecelul rase fin, chives si patrunjel, amestecand usor.

Omleta pregatita la cuptor este reteta perfecta pentru cei care isi doresc sa nu foloseasca tigaia si uleiul in modul de pregatire. In plus, pregatita in forme de briose, nu poate decat sa ne incante prin modul de prezentare. Iar gustul… ramane sa imi spuneti daca va place si voua. 😉

INGREDIENTE:

3 oua

20 ml lapte

15 g morcov ras fin

35 g dovlecel ras

30 g branza sarata (telemea) – rasa fin

50 g cascaval ras –  dat prin razatoarea mare

15 g boabe de mazare congelata

cateva fire de chives tocate

2 fire patrunjel tocate

sare

piper proaspat macinat

PREPARARE:

Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam branza, lapte, morcovul si dovecelul rase fin, chives si patrunjel, amestecand usor.

briose-omleta-1briose-omleta-2

Incorporam cascavalul ras mai mare si boabele si omogenizam compozitia. Punem ouale cu legume in formele speciale de briose si le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 -25 minute.

briose-omleta-3briose-omleta-4

Le mancam imediat.

Pofta buna!

Daca va place reteta puteti sa ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *