Briose omleta
Briose omleta. Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam branza, lapte, morcovul si dovecelul rase fin, chives si patrunjel, amestecand usor.
Omleta pregatita la cuptor este reteta perfecta pentru cei care isi doresc sa nu foloseasca tigaia si uleiul in modul de pregatire. In plus, pregatita in forme de briose, nu poate decat sa ne incante prin modul de prezentare. Iar gustul… ramane sa imi spuneti daca va place si voua. 😉
INGREDIENTE:
3 oua
20 ml lapte
15 g morcov ras fin
35 g dovlecel ras
30 g branza sarata (telemea) – rasa fin
50 g cascaval ras – dat prin razatoarea mare
15 g boabe de mazare congelata
cateva fire de chives tocate
2 fire patrunjel tocate
sare
piper proaspat macinat
PREPARARE:
Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam branza, lapte, morcovul si dovecelul rase fin, chives si patrunjel, amestecand usor.
Incorporam cascavalul ras mai mare si boabele si omogenizam compozitia. Punem ouale cu legume in formele speciale de briose si le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 -25 minute.
Le mancam imediat.
Pofta buna!
Daca va place reteta puteti sa ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro
Se mai adauga cei 20 ml lapte?
Da, cand adaugam branza. Multumesc!!