Briose omleta
Briose omleta
Briose omleta, perfecte la micul dejun
Aceste briose omleta sunt gustoase, simple si usor de facut.
Omleta pregatita la cuptor este reteta perfecta pentru cei care isi doresc sa nu foloseasca tigaia si uleiul in modul de pregatire.
In plus, pregatita in forme de briose, nu poate decat sa ne incante prin modul de prezentare.
Aceste mini omleta sunt pufoase si pot fi personalizate dupa gust.
Daca vrei sa oferi celor dragi mese hranitoare si sanatoase atunci salveaza aceasta reteta de briose omleta.
Ingrediente:
3 oua
20 ml lapte
15 g morcov ras fin
35 g dovlecel ras
30 g branza sarata (telemea) – rasa fin
50 g cascaval ras – dat prin razatoarea mare
15 g boabe de mazare congelata
cateva fire de chives tocate
2 fire patrunjel tocate
sare
piper proaspat macinat
Mod de preparare briose omleta:
Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam branza, lapte, morcovul si dovecelul rase fin, chives si patrunjel, amestecand usor.
Incorporam cascavalul ras mai mare si boabele si omogenizam compozitia. Punem ouale cu legume in formele speciale de briose si le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 -25 minute.
Le mancam imediat.
Pofta buna!
Daca va place reteta puteti sa ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele la office@divainbucatarie.ro
Ma gasesti si pe YouTube
Se mai adauga cei 20 ml lapte?
Da, cand adaugam branza. Multumesc!!